ERGO HOME GROUP, creating ways of Living!

Ο όμιλος Ergo Home Group, λειτουργεί με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία δράσης, αφού σε κάθε δραστηριότητα του, ο οργανισμός διασφαλίζει, ότι το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει ταυτίζεται με το άριστο επίπεδο υπηρεσιών, που επιζητά ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητα του. Κατά την ίδρυση της η εταιρεία το 1996, δραστηριοποιήθηκε αρχικά με την εισαγωγή ιταλικών εντειχισμένων κουζινών στην κυπριακή αγορά. Στη μακρόχρονη πορεία της, έχει ταυτίσει το όνομά της, με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και σχεδιασμού, υψηλής αισθητικής και καινοτομίας προς τους πελάτες και συνεργάτες της. Ο όμιλος σήμερα διατηρεί πολλές εταιρείες και με εκτενή παρουσία στο λιανεμπόριο αντιπροσωπεύοντας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες.

Οι εταιρείες του ομίλου, Cucina & Cucina, Studio Arclinea, B&B Italia, Living, Living Plus, Living Contract και Ergo Energy προσφέρουν ολοκληρωμένες οικιακές και επιχειρηματικές λύσεις σε κουζίνες, ερμάρια, πόρτες, έπιπλα, accessories και φωτοβολταϊκά. Με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα και μια ομάδα περισσότερων από 100 αφοσιωμένων επαγγελματιών, ο οργανισμός μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό και την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου, ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

Το διεθνές τμήμα του συγκροτήματος, ιδρύθηκε το 2010 και εκτελεί έργα στη Μέση Ανατολή και την Ασία με γραφεία στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Ιορδανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση σημαντικών έργων ευρείας κλίμακας όπως, το ξενοδοχείο και οικιστικό χωριό Al Bustan στο Ριάντ, το ξενοδοχείο Starwood στην Ιορδανία, το ξενοδοχείο Intercontinental και το Pearl Island στη Ντόχα, η Μαρίνα Λεμεσού, το ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα και ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό.

Οι συνεργασίες του ομίλου Ergo Home Group με διεθνή brands, η παροχή εξαίρετης εξυπηρέτησης από την άρτια καταρτισμένη και αφοσιωμένη ομάδα του σε συνδυασμό με την προσφορά αναλογίας αξίας/ τιμής, προσδίδουν στον όμιλο ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θέτοντας τον ψηλά στις προτιμήσεις των Κυπρίων και των ξένων πελατών.

Οι ομάδες πίσω από τα έργα: Your partners in creating the finest atmosphere!
Η ομάδα Living Contract μας συστήνεται! Με ειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών B2B, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και επίπλωσης χώρων, στη βιομηχανία υπηρεσιών φιλοξενίας (ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους εστίασης), στην κατασκευαστική βιομηχανία και στη βιομηχανία ανάπτυξης γης. Μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με σημαντικά brands στον τομέα των επίπλων και accessories, αλλά και παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας επίπλων και στοιχείων διακόσμησης κατά παραγγελία, η ομάδα του Living Contract ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της μεταμορφώνοντας κάθε χώρο, ακολουθώντας τον προϋπολογισμό και τις προδιαγραφές του κάθε έργου προσφέροντας το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης μετά την πώληση χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε νέο πελάτη. Ενδεικτικά κάποια από τα projects της ομάδας περιλαμβάνουν, το Aliathon Hotel στην Πάφο, το εστιατόριο Πυξίδα στη Λάρνακα, το εστιατόριο της Λεβέντιου Πινακοθήκης στη Λευκωσία και πολλά άλλα.

Γνωρίζουμε την CUCINA Projects Team: Η ομάδα έχει στο χαρτοφυλάκιο της ίσως τα μεγαλύτερα projects στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων, έχοντας τοποθετήσει κουζίνες, πόρτες, ερμάρια και fitted έπιπλα, σε έργα σε όλη την Κύπρο. Ενδεικτικά κάποια από τα projects στα οποία εργάστηκε ή εργάζεται η ομάδα περιλαμβάνουν, τη Limassol Marina, το One Tower, το Limassol Del Mar, το Aphrodite Gardens και πολλά άλλα. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό και διασφαλίζοντας την ολοκλήρωση του έργου στα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα, αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις η CUCINA Projects Team διαθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά στον τομέα της προσφέροντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας σε συνδυασμό με απόλυτο επαγγελματισμό στην εφαρμογή και παρακολούθηση ολοκλήρωσης κάθε έργου.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Ergo Home Group Ltd
Διεύθυνση: Οδός Αγίου Νικολάου 41 - 49, Νιμέλη Court, Block B, 2ος  όροφος, 2408 Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 77771511
Ιστοσελίδα: www.ergohomegroup.com.cy
Άντρη Ιωάννου
Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Ομίλου
E - mail: marketing@ergohomegroup.com
 
 
Από αριστερά: Κατερίνα Ακρίτα - Sales Executive/ Interior Designer, Παναγιώτης Πέτρου - Contract Sales Advisor, Στάλω Ιωαννίδου - Business Development Manager
 
Από αριστερά: Βάσος Δημητρίου - Interior Designer, Κωνσταντίνος Ζαννέτος – Projects Sales Manager, Σοφία Γεωργίου – Ιnterior Designer, Χριστιάνα Αντωνίου – Interior Designer/ Sales Executive, Κυριάκος Αρτεμίου – Interior Designer/ Sales Executive, Φλώρα Φλωρίδου – Projects Manager, Έλενα Γιακουμή - Interior Designer

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας