ΑΡΤΟΠΟΙΕΙA ΠΑΝΔΩΡΑ: Αλλαγές στη διάθεση

Ο τομέας του λιανικού εμπορίου και κυρίως ο χώρος των τροφίμων θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, αγκαλιάζοντας ακόμη περισσότερο νέες τάσεις τόσο στην τεχνολογία όσο και στις καταναλωτικές προτιμήσεις. Ο χρόνος του Κύπριου μειώνεται, ενώ ταυτόχρονα στρέφεται όλο και πιο πολύ σε υγιεινές επιλογές. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί στο προσεχές μέλλον ακόμη πιο έντονα την τεχνολογία, όπως, διαδικτυακές εφαρμογές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα διαδικτυακά κανάλια επικοινωνίας.
 
Νέα κανάλια πώλησης
Θα δούμε αλλαγές στα κανάλια διάθεσης των τροφίμων, καθώς θα ισχύουν διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα πώλησης. Θα έχουμε shops in shops, online applications και διάφορες μεσάζουσες πλατφόρμες πώλησης στο διαδίκτυο. Κυρίαρχα, όμως, κανάλια θα παραμείνουν τα παραδοσιακά ποιοτικά αρτοζαχαροπλαστεία, καθώς αυτή η προσωπική εμπειρία, η επαφή με το προϊόν και η διαθεσιμότητα φρέσκων προϊόντων, που φτιάχνονται επιτόπου, παραμένει αναντικατάστατη. Κι όλα αυτά σε μια εποχή που η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία, κάνοντας την εμπειρία του καταναλωτή πιο ευχάριστη και την επικοινωνία μαζί του ακόμα πιο πολυδιάστατη. 
 
Επένδυση σε αγνό και σύγχρονο
Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αγνά και φρεσκομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά στους πελάτες, με τις αυθεντικές συνταγές των γιαγιάδων και των μαμάδων μας. Παράλληλα θα επενδύουμε πάντοτε στην έρευνα, την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Θα είμαστε δίπλα στους πελάτες τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους, καθώς και στις καθημερινές τους διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις.
 
Έμφαση στην εταιρική ευθύνη
Θα θέλαμε να συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο στην κοινωνία όσον αφορά το περιβάλλον, τις ευάλωτες ομάδες, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα και οικονομία του τόπου. Θα διευρύνουμε, επίσης, τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε με τους πελάτες μας, αγκαλιάζοντας τις καινοτομίες της τεχνολογίας και έχοντας κοντά μας την κάθε γενιά. 
 
Νέα δεδομένα φτιάχνουν τάσεις
Η παγκοσμιοποίηση, οι δημογραφικές αλλαγές και η ευρεία πρόσβαση στην πληροφόρηση δημιουργούν νέες τάσεις. Παράλληλα, τώρα προτιμώνται πιο υγιεινές επιλογές και στη χρήση πρώτων υλών από κατηγορίες τροφίμων που περιέχουν θρεπτικές ιδιότητες. Εμείς, θέλουμε να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στην ποικιλία χειροποίητων προϊόντων και να δημιουργούμε τις νέες τάσεις στην κυπριακή αγορά.
 
Αρτοποιεία Πανδώρα
Ήταν το 1995, όταν οι Σοφοκλής Σαββίδης και Χάρης Χαραλάμπους άνοιξαν ένα κατάστημα στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία, δίνοντάς του την ονομασία Πανδώρα. Σήμερα, η αλυσίδα αρτοποιείων Πανδώρα συνεχίζει, ως οικογενειακή επιχείρηση, με το ίδιο και περισσότερο μεράκι και πάθος τη λειτουργία της, προσφέροντας υπηρεσίες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και φαγητού σε επτά σημεία της Λευκωσίας, αλλά και catering παγκύπρια.
 

Στην φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξία: Χάρης Χαραλάμπους, Διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος παραγωγής -  Έφη Σαββίδου Συρίμη, Επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού και τμήματος marketing -  Γιάννης Μαλλουρής, Επικεφαλής Pandora Catering και food creative director
 
Who is who
  • Ο Χάρης Χαραλάμπους είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και παράλληλα υπεύθυνος παραγωγής. Βρίσκεται στον χώρο των τροφίμων τα τελευταία 30 χρόνια, αφότου ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, Φούρνος Ακρόπολις, που ίδρυσε ο πατέρας του. Προηγουμένως είχε εργαστεί τον τραπεζικό τομέα.
  • O Γιάννης Μαλλουρής είναι επικεφαλής της ομάδας του Pandora Catering και food creative director. Ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των αερομεταφορών ως operations officer στις Κυπριακές Αερογραμμές.
  • Η Έφη Σαββίδου Συρίμη, είναι επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού και του τμήματος marketing. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Arcadia Group UK και συγκεκριμένα στο retail management και ακολούθως στην πολυεθνική Accenture UK ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Είναι εγκεκριμένο μέλος του Chartered Institute of Personnel and Development και υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά