Φώτος Φωτιάδης Διανομείς: Μεγάλη Επένδυση Ανάπτυξης στη Ρουμανία

Δελτίο Τύπου  02/12/2019 10:51
 Φώτος Φωτιάδης Διανομείς: Μεγάλη Επένδυση Ανάπτυξης στη Ρουμανία

 Φώτος Φωτιάδης Διανομείς: Μεγάλη Επένδυση Ανάπτυξης στη Ρουμανία

Δελτίο Τύπου  02/12/2019 10:51
Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, στο πλαίσιο υλοποίησης της αναπτυξιακής στρατηγικής της, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια μεγάλη επένδυση: το υπερσύγχρονο κέντρο αποθήκευσης και διανομής  των προϊόντων της στην αγορά της Ρουμανίας. Μια μεγάλη επένδυση συνολικού ύψους 5.07 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο, μέσα από την υιοθέτηση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.  

RELATED ARTICLESΤο νέο κέντρο αποθήκευσης και διανομής διαθέτει λειτουργικούς χώρους 7.750m² (τ.μ.) σε μια συνολική έκταση 17.000m². Η χωρητικότητά του ανέρχεται στις 9500 παλετοθέσεις. Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γραφεία και ειδικά διαμορφωμένους χώρους υποδοχής και συνεδριάσεων. Η τοποθεσία, θεωρείται στρατηγικής σημασίας καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ρουμανίας, σε ένα από τα μεγαλύτερα Logistics Parks του Βουκουρεστίου.

Ο κ. Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, τόνισε: «Ο υψηλός ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του κύκλου εργασιών μας στην απαιτητική αγορά της Ρουμανίας,  επέβαλλε την υλοποίηση επένδυσης στον κρίσιμο τομέα της αποθήκευσης και διανομής προϊόντων. Η νέα επένδυση υπηρετεί τη στρατηγική επίτευξης της αριστείας, ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και αποτελεί πρότυπο στον κλάδο. Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία που εφαρμόζει η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται: Κύπρο, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Η επιχειρησιακή αριστεία είναι στην καρδιά όλων των εργασιών μας και ο κύριος συντελεστής ανάπτυξής μας».

Η PPD Romania ξεκίνησε τη δράση της το 2007 ως θυγατρική της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Στα 12 χρόνια λειτουργίας της, καταγράφει συνεχείς γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ο ρυθμός ανάπτυξης έφτασε το 44% οδηγώντας την εταιρεία σε κύκλο εργασιών πέραν των 70 εκ. ευρώ. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, του πιο σημαντικού της κεφαλαίου, που σήμερα  αποτελείται από 100 εξειδικευμένους επαγγελματίες.  
 
Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας, η PPD Romania είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής premium ποτών στη Ρουμανία και ο βασικός συνεργάτης εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης όπως Diageo, Gruppo Campari, San Pelegrino, Jose Cuervo και πολλών άλλων.
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας