Import Trust: Τα πάντα για το σπίτι σας με discount 50%!

Ετοιμάζεις νέα κατοικία και θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα; Τότε το μόνο που έχεις κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την εταιρεία Import Trust, να ταξιδέψεις στην Κίνα και να κάνεις τις αγορές σου.
 

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews o εκ των διευθυντών της εταιρείας Ανδρέας Χρίστου, ο πατέρας του Χρίστος Χρίστου έχοντας πέραν τον 20 χρόνων εμπειρίας στις εισαγωγές δημιούργησε ένα οργανωμένο πρόγραμμα για παραγγελίες των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου από την πόλη Quangzhou μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στο εμπόριο.
 

«Ο πατέρας μου ίδρυσε μια εταιρεία στην Κίνα το 2015, συνεργάζεται με πέραν των 3000 εμπόρων και υποδέχεται από εκεί τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας καθοδηγώντας τους να κάνουν τις αγορές τους με συνεργαζόμενες με αυτόν εταιρείες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρήματα της τάξης του 50% των συνολικών δαπανών που θα έκαναν στην Κύπρο», ανέφερε.
 

Ο κ. Χρίστου διευκρίνισε πως το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων για την Κίνα το επιβαρύνεται ο πελάτης όπως και το κόστος της μεταφοράς των προϊόντων. «Εμείς το μόνο που λαμβάνουμε είναι προμήθεια 5% από το σύνολο των αγορών που θα γίνουν», είπε.
 

Ο κ. Χρίστου υπογράμμισε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από Κύπριους αγοραστές καθώς η δυσκολία που έχουν για εξασφάλιση τραπεζικού δανεισμού τους οδηγεί στο να επιλέξουν φθηνότερα προϊόντα στην ίδια ποιότητα με αυτά που θα βρουν στην Κύπρο.
 
«Οι αγορές που μπορούν να γίνουν αφορούν μεταξύ άλλων κεραμικά, έπιπλα, είδη υγιεινής, τζάκια, εξωτερικές πέτρες κ.α.», τόνισε.
 

Τέλος ανέφερε πως τους επόμενους μήνες για όλους όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Κίνα θα δημιουργηθεί από τους ίδιους ένα showroom στο Ζακάκι στη Λεμεσό όπου θα μπορούν από εκεί να παραγγέλνουν τα προϊόντα τους».
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών