«Oι ευκαιρίες βελτιστοποίησης μεταξύ των συμβαλλομένων μερών στο ταξίδι μίας παραγγελίας στο λιανεμπόριο»

Πραγματοποιήθηκε από την iMinder και υπό την αιγίδα του ECR Cyprus, το 1ο βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Οι ευκαιρίες βελτιστοποίησης μεταξύ των συμβαλλομένων μερών στο ταξίδι μίας παραγγελίας στο λιανεμπόριο».

Το σεμινάριο υπό τη μορφή εργαστηρίου διεξήχθη με τη συμμετοχή 30 στελεχών από εταιρείες του χώρου συμπεριλαμβανομένων προμηθευτών, λιανεμπόρων και υπηρεσιών logistics (3PL). 

Μετά το καλωσόρισμα του προέδρου του ECR Cyprus, Δημήτρη Σιανδρή, ο εισηγητής του εργαστηρίου και Γενικός Διευθυντής της iMinder, Γιώργος Λοϊζίδης, ανέδειξε μέσα από μια ιστορική αναδρομή την εξέλιξη των Logistics υπηρεσιών στην Κύπρο κατά την τελευταία εικοσαετία, αναδεικνύοντας παράλληλα τα βασικά στοιχεία που διαμόρφωσαν την τρέχουσα εικόνα του τομέα.

Στο σεμινάριο ως βιωματικό εργαστήρι, μέσω διαδραστικών ασκήσεων και την εμπλοκή των συμμετεχόντων, συζητήθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε κάθε στάδιο της παραγγελίας καθώς και οι πιθανές λύσεις τους. Οι τεχνολογίες, οι συνήθεις πρακτικές καθώς και state-of-art λύσεις παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες ως ερεθίσματα για περαιτέρω συζήτηση και αναγνώριση ευκαιριών στον κλάδο.
 



Η επιτυχία του σεμιναρίου, σφραγίστηκε με την δέσμευση των συμμετεχόντων για την δημιουργία ομάδων εργασίας, υπό την υποστήριξη του συνδέσμου ECR Cyprus, με σκοπό την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων όπως αυτά αναγνωρίστηκαν και καταγράφηκαν στα πλαίσια του σεμιναρίου. 

Σχετικά με την iMinder
H iMinder είναι μια συμβουλευτική εταιρεία, που βασίζεται σε τεκμηριώσεις με στοιχεία και δουλεύει στην πρώτη γραμμή εργασίας. Η εταιρεία έχει έδρα τη Λευκωσία και δημιουργήθηκε από μια δυναμική ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών με τεράστια εμπειρία άνω των 80 ετών, σωρευτικά στην Κύπρο και την Ευρώπη. Οι ιδρυτές της έχουν αποκτήσει εμπειρία και έχουν κερδίσει τη φήμη τους προσφέροντας υπηρεσίες στον κλάδο, τόσο σε εθνικό όσο και σε πολυεθνικό επίπεδο, ως Προμηθευτές, Λιανέμποροι και Πάροχοι Υπηρεσιών. 
Οι υπηρεσίες της  iMinder, έχουν μια ολιστική προσέγγιση στα θέματα των αγορών, αφού αποτελούνται από ένα ευρύ φάσμα στην αλυσίδα εξυπηρέτησης: (α) Supply Chain & Operations (β) Value Chain Services (γ) Market Research, Analytics & Diagnostics και (δ) Human Resources.

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024