Συνεχόμενη πρωτιά για την ΚΙΑ!

  07/11/2019 12:36
Συνεχόμενη πρωτιά για την ΚΙΑ!

Συνεχόμενη πρωτιά για την ΚΙΑ!

  07/11/2019 12:36
Η ΚΙΑ παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις καινούργιων οχημάτων για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου. Συνολικά διατέθηκαν στην Κυπριακή αγορά 1474 μοντέλα ΚΙΑ από όλες τις κατηγορίες.

RELATED ARTICLES


Οι πωλήσεις της ΚIA αυτό το 9μηνο ήταν οι πιο υψηλές από ποτέ, ενισχυμένες από την ολοκαίνουργια οικογένεια μοντέλων του Ceed, η οποία εμπλουτίζεται με την άφιξη του νέου crossover XCEED. Τα νέα μοντέλα της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αυτά που ώθησαν τις πωλήσεις τόσο σε Κύπρο και Ευρώπη ενώ τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούν και άλλα καινούργια αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Proceed (πεντάθυρο shooting brake). Με τη διεύρυνση και ανανέωση της γκάμας της η ΚΙΑ αποκτά μια ακόμα πιο ισχυρή θέση και μια συνεχή ανάπτυξη στην Κυπριακή αγορά.

 Η πρωτιά της ΚΙΑ στην Κύπρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το εντυπωσιακό ρεκόρ πωλήσεων ενιαμήνου της εταιρείας στην Ευρώπη καταδεικνύοντας την επιτυχημένη στρατηγική που ακολουθεί για να προσφέρει περισσότερες επιλογές σε πιο πολλές κατηγορίες από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή.

Όλα τα μοντέλα της ΚΙΑ συνοδεύονται από 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης που μόνο η ΚΙΑ προσφέρει.

Την KΙΑ Motors εκπροσωπεί στην Κύπρο η Loutsios Group με showrooms σε όλες τις πόλεις και στο www.kia.com.cy
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας