Δύο χρόνια Jo&Tim

Δελτίο Τύπου  04/11/2019 12:25
Δύο χρόνια Jo&Tim

Δύο χρόνια Jo&Tim

Δελτίο Τύπου  04/11/2019 12:25
Κάθε αντικείμενο που μεταφέρεται από τη μια γενιά στην άλλη αποτελεί για την Jo&Tim μια επιτυχία!  Δύο χρόνια μετά τη σύνθεση του διδύμου φαίνεται ότι η Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη και η Θέα Αγγελή Αναγιωτού έχουν καταφέρει να μεταδώσουν το πάθος τους για οτιδήποτε μοναδικό και ξεχωριστό.  Κατάφεραν να μεταδώσουν τη πεποίθηση ότι το όμορφο δεν έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που κουβαλά μαζί του.  Εξάλλου, η διάσωση διαχρονικών αντικειμένων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Jo&Tim αφού η οικολογική ευαισθησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλείας της. 

RELATED ARTICLES


 
Μετά από δύο πρωτοποριακές εκθέσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και τη δημιουργία του δικού της χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας, συνεχίζει με το ίδιο πάθος της πρώτης μέρας, ακολουθεί την τροπή των πραγμάτων, βλέπει μπροστά και σίγουρα κινείται προς την κατεύθυνση που προστάζει η αγορά και οι πελάτες της.
 
Για τη νέα σεζόν η Jo&Tim κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της μοναδικά διαχρονικά κομμάτια επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία να είναι προσιτά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, τόσο σε τιμή όσο και σε σχεδιασμό. Στο showroom της εταιρείας, βρίσκει κανείς υπέροχα δώρα, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.
 
Για τις γιορτές, αλλά όχι μόνο, έχει ετοιμαστεί μια σειρά με ξεχωριστά εταιρικά δώρα που καλύπτουν την ανάγκη των επαγγελματιών να προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες τους κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα πρακτικό και χρήσιμο, το οποίο να εκφράζει σωστά την εκτίμηση τους.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας