Δύο χρόνια Jo&Tim

Κάθε αντικείμενο που μεταφέρεται από τη μια γενιά στην άλλη αποτελεί για την Jo&Tim μια επιτυχία!  Δύο χρόνια μετά τη σύνθεση του διδύμου φαίνεται ότι η Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη και η Θέα Αγγελή Αναγιωτού έχουν καταφέρει να μεταδώσουν το πάθος τους για οτιδήποτε μοναδικό και ξεχωριστό.  Κατάφεραν να μεταδώσουν τη πεποίθηση ότι το όμορφο δεν έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που κουβαλά μαζί του.  Εξάλλου, η διάσωση διαχρονικών αντικειμένων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Jo&Tim αφού η οικολογική ευαισθησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλείας της. 
 
Μετά από δύο πρωτοποριακές εκθέσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και τη δημιουργία του δικού της χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας, συνεχίζει με το ίδιο πάθος της πρώτης μέρας, ακολουθεί την τροπή των πραγμάτων, βλέπει μπροστά και σίγουρα κινείται προς την κατεύθυνση που προστάζει η αγορά και οι πελάτες της.
 
Για τη νέα σεζόν η Jo&Tim κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της μοναδικά διαχρονικά κομμάτια επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία να είναι προσιτά σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, τόσο σε τιμή όσο και σε σχεδιασμό. Στο showroom της εταιρείας, βρίσκει κανείς υπέροχα δώρα, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.
 
Για τις γιορτές, αλλά όχι μόνο, έχει ετοιμαστεί μια σειρά με ξεχωριστά εταιρικά δώρα που καλύπτουν την ανάγκη των επαγγελματιών να προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες τους κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα πρακτικό και χρήσιμο, το οποίο να εκφράζει σωστά την εκτίμηση τους.
 
 
 

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών