Τα επιδόρπια Zott Monte είναι απλά… ακαταμάχητα!

Τα Zott Monte είναι τα νέα υπέροχα επιδόρπια ψυγείου, που υπόσχονται να καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους! Τα επιδόρπια ψυγείου Zott Monte λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά στην Γερμανία το 1996, όπου παράγονται σε μια από της μεγαλύτερες εταιρίες γαλακτοκομικών στη Ευρώπη, και από τότε κατέκτησαν πολλές ευρωπαϊκές χώρες ενώ σήμερα αποτελούν το αγαπημένο επιδόρπιο των νέων σε περισσότερες από 30 χώρες. 
 
Τα επιδόρπια κρέμας Zott Monte είναι ο τέλειος συνδυασμός από φρέσκο γάλα και νόστιμη κρέμα σοκολάτας και φουντουκιού! Μπορείτε να τα βρείτε στα ψυγεία των υπεραγορών σε πρακτική συσκευασία 4-pack για τους μικρούς μας φίλους, και σε Maxi μέγεθος 4-pack για αυτούς που δεν μπορούν να αντισταθούν στην υπέροχη γεύση και θέλουν πάντα περισσότερο!

Δοκιμάστε επίσης το Zott Monte Τop Cup με υπέροχα χρωματιστά κομματάκια σοκολάτας για extra απόλαυση! Το Zott Monte Snack έχει γέμιση από κρεμώδες φρέσκο γάλα, σοκολάτα και φουντούκι ενδιάμεσα σε δυο στρώσεις από μαλακό παντεσπάνι με γεύση σοκολάτα. Το τέλειο on the go snack!
 
Τα επιδόρπια Zott Monte είναι η ιδανική λύση για μικρούς και μεγάλους που ψάχνουν το τέλειο σνακ! Με τα Zott Monte, η απόλαυση δεν τελειώνει ποτέ!
 
Τα Zott Monte διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες