Ανοίγει κατάστημα στην Κύπρο η MON KULUR!

Συνεργάτη μέσω franchise για την κάθοδο της στην κυπριακή αγορά ψάχνει η πρώτη ελλαδική εταιρεία κουλουριών MON KULUR. Πρόκειται για μια εταιρεία με ραγδαία ανάπτυξη από το 2014 μέχρι σήμερα με 14 καταστήματα στην Ελλάδα, 2 εταιρικά + 1 εκπαιδευτικό κέντρο και 11 καταστήματα μέσω franchise σε Νέο Κόσμο, Ομόνοια, Παγκράτι, Ζωγράφου, Κορυδαλλός, Αμπελόκηποι, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Δάφνη, Θεσσαλονίκη και Καλλιθέα.

Διαβάστε ακόμα: Οι 5+1 ακριβότερες κατοικίες της Λεμεσού (Photos)

Η πιο εντυπωσιακή ποικιλία κουλουριών παρασκευάζεται στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων, από μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, εδώ και μισό αιώνα. Ικανοποιώντας κάθε γευστική ανάγκη, προσφέρει λύσεις όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στην ποιότητα, τη φιλική τιμή και τον healthy χαρακτήρα του.

Ο ανώτερης ποιότητας καφές από εξαιρετικές ποικιλίες παρασκευάζεται αυστηρά από εξειδικευμένους baristi, σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για όποιο κουλούρι επιλέξουμε μέσα από τις λαχταριστές ποικιλίες, αλμυρές και γλυκιές, που φουρνίζονται καθημερινά στα καταστήματα Mon Kulur.



Διαβάστε ακόμα: Crash test στα φοιτητικά δάνεια

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς,  βασισμένη στους 2 πιο ισχυρούς πυλώνες κερδοφορίας: το ποιοτικό, υγιεινό και οικονομικό σνακ και τον εξαιρετικό καφέ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ



Σχεδόν μισός αιώνας εμπειρίας στο ζυμάρι. Μια τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά. Δύο νέοι άνθρωποι που αγαπούν να λένε «καλημέρα» με τον πιο ζεστό τρόπο. O Στάθης και ο Θοδωρής, 3η γενιά αρτοποιών, μεγάλωσαν μέσα στους φούρνους παρακολουθώντας τον πατέρα τους να ζυμώνει. Η αγάπη τους για τη γλυκιά μυρωδιά του σουσαμιού και η επιχειρηματική διορατικότητά τους έβαλαν τις βάσεις για ένα concept διαχρονικό και μοντέρνο ταυτόχρονα.

Έτσι γεννήθηκε το Mon Kulur, η πρώτη αλυσίδα κουλουριών, η πρώτη που συνδύασε το κουλούρι με τον καφέ και η πρώτη που έδωσε στο αγαπημένο όλων προϊόν μια νέα, δυναμική διάσταση που στη συνέχεια υιοθέτησαν πολλές αλυσίδες.

Οι ιδρυτές του Mon Kulur ζυμώνουν καθημερινά σουσαμένια όνειρα που ξεχειλίζουν μεράκι και γεύση, εξελίσσοντας δημιουργικά από το 2014 το πιο λατρευτό σνακ των Ελλήνων: το κουλούρι.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE


Ένα προϊόν που ξεχειλίζει αγάπη και μεράκι θέλει ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν και θα το κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Ο ιδανικός franchisee του Mon Kulur ξέρει να δουλεύει και αναζητά μια επιχείρηση που θα γίνει μέρος της καθημερινότητας της δικής του και της οικογένειάς του.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της αρτοποιίας, καθώς η Mon Kulur παρέχει στον μελλοντικό συνεργάτη της ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ


Το Mon Kulur δεν γνωρίζει ηλικίες και budget. Συνδυάζει το κουλούρι με τον καφέ σε ένα value for money deal και με την πλούσια ποικιλία του καλύπτει την ανάγκη κάθε ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό.

Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kulur για κάθε ώρα της ημέρας.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ FRANCHISE

-Διαχρονικό concept. Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με ένα διαχρονικό προϊόν και τις απαραίτητες υποδομές, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που οδηγεί στην επιτυχία.

-Ολοκληρωμένη εκπαίδευση & συνεχή υποστήριξη. Βασίζοντας την επιτυχία του τόσο στο προιόν όσο και στο ξεχωριστό μοντέλο επικοινωνίας που έχει χτίσει, η Mon Kulur επενδύει στη μετάδοση αυτών των αξιών σε όλους του συνεργάτες της. Έτσι, εξασφαλίζει την ομαλή, κερδοφόρα και ενιαία λειτουργία όλων των καταστημάτων.

-Δοκιμασμένο μοντέλο. Από το 2014, η Mon Kulur θέτει τις βάσεις για ένα σωστά δομημένο franchise. Χάρη στη λειτουργία αυτών των καταστημάτων, η εταιρεία βοηθάει τον μελλοντικό franchisee να διαπιστώσει μόνος του πως διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που θα χρειαστεί προκειμένου να ανοίξει το δικό του κατάστημα στη σωστή τοποθεσία, με τον σωστό εξοπλισμό, τις σωστές διαδικασίες και το απαραίτητο κεφάλαιο.

-Ευέλικτο franchise με 3 τύπους καταστημάτων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.

-Με το κλειδί στο χέρι. Η Mon Kulur βοηθάει τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει το προσωπικό του καταστήματος και παρέχει έμπειρο αρτεργάτη , αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα και βοηθούν τον μελλοντικό συνεργάτη της εταιρείας να ανοίξει το δικό του Mon Kulur μέσα σε μόλις 2 μήνες.

-Επιλογή καταλληλότερου σημείου που εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Μέσο μέγεθος καταστήματος:

50 εως 60 τ.μ.

Μέσο Ύψος Επένδυσης:

€65.000

Entry fee:

€15.000

Royalties:

3%

Δειτε Επισης

Συμφωνία σταθμός…Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για τη συλλογική σύμβαση
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»