Όμιλος Voici La Mode: Ανοίγει νέο Topshop Topman στη Ρουμανία

Δελτίο Τύπου  05/09/2019 09:37
Όμιλος Voici La Mode: Ανοίγει νέο Topshop Topman στη Ρουμανία

Όμιλος Voici La Mode: Ανοίγει νέο Topshop Topman στη Ρουμανία

Δελτίο Τύπου  05/09/2019 09:37

Ο Όμιλος Voici La Mode ανοίγει νέο κατάστημα Topshop Topman στη Ρουμανία που θα είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

RELATED ARTICLES


Τα Βρετανικά fashion brands Topshop και Topman θα ανοίξουν δεύτερο κατάστημα στη Ρουμανία, αυτό τον Οκτώβρη στο Baneasa Shopping City Mall. Με συνολική έκταση του χώρου στα 1.200 τετραγωνικά μέτρα, το διώροφο κατάστημα Topshop Topman θα είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο General Manager του Topshop Τοpman Ρουμανίας και Κύπρου, Μιχάλης Αντωνιάδης, εκφράζει το ενθουσιασμό του για την έναρξη της λειτουργίας του μεγαλύτερου καταστήματος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιπρόσθετα, τονίζει ότι: «Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο να προσφέρουμε τις καλύτερες στιλιστικές προτάσεις στην αγορά, πάντα σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία στη μόδα που χαρακτηρίζει το brand και την καινοτόμα υπηρεσία του προσωπικού στιλίστα. Με αυτό τον τρόπο, παρέχουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία αγορών». 
 

topmanroumania2

 

topmanroumaniatopshop

 

Παράλληλα, ο Razvan Marcu, Chief Commercial Officer του Baneasa Shopping City Mall, επισημαίνει ότι με την άφιξη του Topshop Topman στο Shopping mall, εκπληρώθηκαν οι υποσχέσεις τους να προσφέρουν πάντα τις πιο δημιουργικές και στιλιστικές προτάσεις στο κοινό. Ταυτόχρονα, δηλώνει ότι: «Ο νέος μας συνεργάτης θα αναπτύξει ένα απίθανο κατάστημα, που θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία αγορών μέσα από τη μοναδική σειρά από κομψά και ξεχωριστά κομμάτια».
 

topmanroumaniatopshop2

 

Τα Topshop Topman προσφέρουν δωρεάν μία premium υπηρεσία προσωπικού στιλίστα, διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ανά το παγκόσμιο. Οι ειδικοί της μόδας παρέχουν προσωπικές στιλιστικές συμβουλές και έχουν πρόσβαση στις νέες αφίξεις. Αυτό γίνεται μέσω ραντεβού, που πραγματοποιούνται σε ευρύχωρες, κομψές ιδιωτικές σουίτες.
 

topmanroumaniatopshop3

 

Ο Όμιλος Voici la mode, σήμερα λειτουργεί 35 καταστήματα στην Κύπρο και Ρουμανία όπως: Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και την αλυσίδα εστιατορίων Cafe la mode.
 

topmanroumania3
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας