Προσήλωση στην Ποιότητα : Αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης

Η αδιαπραγμάτευτη και έμπρακτη δέσμευση του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης για αριστεία στην ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων, τον οδηγεί σε ακόμα μια μεγάλη κατάκτηση και υψηλή διάκριση, την επιτυχή μετάβαση του ζυθοποιείου του Ομίλου, της Photos Photiades Breweries, στο πρότυπο FSSC 22000, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σύστημα πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. 
 
Η κατάκτηση αυτή αναδεικνύει τη δίψα για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ενώ παράλληλα κατατάσσει την Photos Photiades Breweries ανάμεσα στις λίγες κυπριακές εταιρείες και το μοναδικό ζυθοποιείο στην χώρα που λειτουργούν με το κορυφαίο αυτό διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων. Η μετάβαση στο πρότυπο FSSC 22000 έχει εξασφαλιστεί μετά και την πολυετή πιστοποίηση με το σύστημα ασφάλειας τροφίμων ISO 22000.
 

Το FSSC 22000 αναγνωρίζεται ως Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων από τον παγκόσμιο οργανισμό Global Food Safety Initiative (GFSI), ενώ έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενδυνάμωση των οργανισμών για διαρκή βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και των ορθών παραγωγικών πρακτικών.
 
Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, Δρ. Κύρος Δημητριάδης αφού συνεχάρη το προσωπικό για την καθοριστική συμβολή του, είπε: «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι απόλυτα συνυφασμένη με την Αλυσίδα Ποιότητας του Ομίλου μας, καθώς στηρίζεται στην αυστηρή τήρηση διεθνών προδιαγραφών και προτύπων ISO και περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής και παράδοσης προϊόντων - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν που θα διατεθεί στον καταναλωτή. Η σταθερή προσήλωση στις αρχές μας, η υπευθυνότητα και συνέπεια των ανθρώπων του Ομίλου, καθώς επίσης οι πρόσφατες σημαντικές αναβαθμίσεις στο ζυθοποιείο μας σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, ποιότητας αλλά και τεχνολογίας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την καλύτερη μπύρα που έχουμε φτιάξει ποτέ».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης υπήρξε από τους πρώτους οργανισμούς στην Κύπρο, που εφάρμοσαν συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και ποιότητας, ξεκινώντας από το 1996, ενώ το 2016 η εταιρεία Blue Sky, μέλος του Ομίλου, εξασφάλισε την πιστοποίηση FSSC 22000, καθιστώντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, το πρώτο εμφιαλωμένο νερό στην Κύπρο με αυτή την υψηλή διάκριση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Όμιλος, όσο και τα προϊόντα του - Carlsberg, Λέων, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ και τα κρασιά του Οινοποιείου Κυπερούντας - έχουν λάβει πολλαπλές σχετικές βραβεύσεις και διακρίσεις.
 

Δειτε Επισης

Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις
Ξάνθος Σαρρής... Από το μεγάλο «Εὕρηκα» στα μεγάλα «Πιστεύω»