Δείτε τα νέα καταστήματα του The Mall of Cyprus

Οι νέες αφίξεις στο The Mall of Cyprus, αλλά και οι μετακινήσεις και επεκτάσεις καταστημάτων συνεχίζονται.
 
Ο φωτογραφικός φακός του InBusinessNews βρέθηκε στη νέα πτέρυγα του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου, καθώς και στο νέο food court, το οποίο έχει αποσπάσει ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Hans & Gretel, Αθλοκίνηση και Flying Tiger είναι μόνο ορισμένα από τα νέα καταστήματα που άνοιξαν πρόσφατα στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus.
 
Hans & Gretel
Η πιο πρόσφατη άφιξη ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου 2019.
 
Το Hans & Gretel, ένα πραγματικό candy store άνοιξε τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους και κυρίως για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά.
 
Σκοπός του Hans & Gretel είναι να βάλει το κοινό μέσα στο παραμύθι του, στο οποίο τα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από χρυσαφένια ζύμη, η οροφή από χρωματιστές τρούφες και η καμινάδα τραγανή σαν χωνάκι παγωτού.
 
 
Το παραμυθένιο κατάστημα προσφέρει τα επιλεγμένα προϊόντα του, που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στα μάτια του πελάτη, κάτι που καταφέρνει να το διαφοροποιεί.
 
Ανάμεσα σε πολλά άλλα, το κατάστημα προσφέρει το περίφημο chimney cake από τη Τσεχία, μια γλυκιά κυλινδρική ζύμη, με άρωμα κανέλας, βανίλιας και την πασπαλισμένη ζάχαρη, την αφράτη bubble waffle, το χειροποίητο gelato με τη μυστική Ιταλική συνταγή, βέλγικες σοκολάτες, γλειφιτζούρια και καραμέλες, αλλά και ζαχαρωτά σε αμέτρητα χρώματα, σχήματα και γεύσεις. 
 
 
 

 
 
 
 

Αθλοκίνηση
Με ένα ανανεωμένο concept, το κατάστημα Αθλοκίνηση άνοιξε στις αρχές Αυγούστου, για πρώτη φορά στη Λευκωσία, με μία ξεχωριστή «athleisure» εικόνα.
 
Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο ανανεωμένο Mall of Cyprus, με συλλογές που προσαρμόζονται στις τάσεις της μόδας, για την κάθε περίοδο αντίστοιχα, σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον που εξυπηρετεί τους λάτρεις της μόδας και του αθλητισμού, κάθε ηλικίας.

 

 
 
Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κορυφαίες επωνυμίες στον χώρο του αθλητισμού και της casual ένδυσης όπως Adidas, Nike, Puma, Converse, Vans και Fila.

United Colors of Benetton
Στη νέα πτέρυγα του πρώτου ορόφου βρίσκεται και το νέο κατάστημα United Colors of Benetton, με γυναικεία, ανδρικά, παιδικά ρούχα και εσώρουχα.
 
Celio

Από τις 18 Ιουλίου η κορυφαία γαλλική μάρκα Celio μετακόμισε σε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στον πρώτο όροφο του The Mall of Cyprus.
 
Σε ένα χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων το αντρικό brand θέλησε να δημιουργήσει μια ελκυστική ατμόσφαιρα που χρησιμοποιεί "ελάχιστα" υλικά σε άσπρο και μαύρο, φτιάχνοντας μία νέα και σύγχρονη εμπειρία για τον καταναλωτή.
 

  
Play3rS
Τις πύλες του άνοιξε και ο ανανεωμένος χώρος του Play3r5 Arcade, με νέα παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας που υπόσχονται πολλή διασκέδαση και δώρα.
  
Το κατάστημα καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μία μέρα γεμάτη arcade περιπέτειες, καθώς και την απόλυτη virtual reality (εικονική πραγματικότητα) εμπειρία.

 

Flying Tiger
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων design, Flying Tiger άνοιξε ακόμα ένα κατάστημα στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus.
  
Στα καταστήματα της αλυσίδας οι καταναλωτές μπορούν να βρουν 300 νέα προϊόντα κάθε μήνα.
  
Σκοπός της Flying Tiger Copenhagen είναι να παρέχει στους επισκέπτες της προϊόντα με ιδιαίτερο στυλ, σε ένα χαρούμενο και ευχάριστο περιβάλλον, σε προσιτές τιμές.

 

 
IQOS
Στον πρώτο όροφο, στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου, βρίσκεται και το κατάστημα της IQOS, της πρωτοποριακής εναλλακτικής της Philip Morris International (παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των προϊόντων καπνού) στο συμβατικό κάπνισμα.
 
 

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας