Οι Κύπριοι αγκάλιασαν τα προϊόντα Sainsbury’s

Ικανοποίηση επικρατεί στις Υπεραγορές Παπαντωνίου για την επιλογή τους να φέρουν στην Κύπρο τα προϊόντα Sainsbury’s, μιας εταιρείας με περισσότερα από 150 χρόνια λειτουργίας και καταστήματα σε δεκάδες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας. 

Το πρώτο δείγμα, μετά από πέντε μήνες που τα προϊόντα της αγγλικής αλυσίδας υπεραγορών ήρθαν να εμπλουτίσουν τα ράφια των γνωστών υπεραγορών, είναι θετικό και σε κάποιες περιπτώσεις πέραν του αναμενομένου.

Διαβάστε ακόμα: 360: Πλησιάζει η ολοκλήρωση του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λανίτης: Ανθρωποκεντρική προσέγγιση από την 5η γενιά του Ομίλου Λανίτη

Μιλώντας στο InBusinessNews εκ μέρους της εταιρείας Papantoniou Supermarkets, το Μέλος Διευθυντικής Ομάδας Αντρέας Παπαντωνίου αποτίμησε ως πολύ καλή τη ζήτηση για τα νέα προϊόντα και στάθηκε ιδιαίτερα στην εντύπωση που έχει δημιουργήσει στην εταιρεία, η ανταπόκριση που υπάρχει από τη μερίδα του καταναλωτικού κοινού η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα προϊόντα Sainsbury’s.

Φυσικά, η ζήτηση είναι επίσης υψηλή – κάτι που είναι αναμενόμενο- από ξένους που κατοικούν στην Κύπρο και συγκεκριμένα Βρετανούς, καθώς και Κύπριους οι οποίοι γνώρισαν τα διαδεδομένα προϊόντα ως φοιτητές ή εργαζόμενοι στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα προϊόντα αλλάζουν ανάλογα με τις προτιμήσεις  

Από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα, το πρώτο δείγμα για τα προϊόντα της Sainsbury’s καταδεικνύει ότι οι Κύπριοι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει κυρίως τα κατεψυγμένα τρόφιμα, τις τροφές για κατοικίδια και τα αναψυκτικά.

Να σημειωθεί ότι η αποκλειστική συνεργασία της Papantoniou Supermarkets με την Sainsbury’s παρέχει στην κυπριακή υπεραγορά την ευκαιρία να προμηθεύεται όλα τα προϊόντα της γκάμας του βρετανικού κολοσσού.  
 
 
Σύμφωνα με τον Αντρέα Παπαντωνίου, στο πλαίσιο σφυγμομέτρησης του κοινού που κάνουν οι υπεραγορές, ρίχνονται και δοκιμάζονται στην αγορά νέα προϊόντα και διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Αναλόγως των αποτελεσμάτων και της ζήτησης των καταναλωτών η Papantoniou Supermarkets, που δουλεύει με δυναμικό και όχι σταθερό κωδικολόγιο, λαμβάνει τις αποφάσεις της.
 
«Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ποικιλία, καλές τιμές και ποιότητα», σημείωσε ο κ. Παπαντωνίου, προσθέτοντας ότι τα προϊόντα Sainsbury’s ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους στη Μεγάλη Βρετανία.
Το πιο πάνω ήταν και ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Papantoniou Supermarkets έκανε την επιλογή για κάθοδο των προϊόντων Sainsbury’s στην Κύπρο, αφού σε συνδυασμό και με τις καλές τιμές που έχουν, δημιουργείται value for money για τον πελάτη. 

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας