Εκσυγχρονισμένο κατάστημα LIDL στο Παραλίμνι

Δελτίο Τύπου  25/07/2019 10:48
Εκσυγχρονισμένο κατάστημα LIDL στο Παραλίμνι

Εκσυγχρονισμένο κατάστημα LIDL στο Παραλίμνι

Δελτίο Τύπου  25/07/2019 10:48
Η Lidl Κύπρου, έχοντας συνολικά 17 καταστήματα σε όλη την Κύπρο δεν σταματάει να εκσυγχρονίζεται και να αναβαθμίζεται. Στο ανακαινισμένο κατάστημά της στο Παραλίμνι σάς περιμένουν αναβαθμισμένοι χώροι, εξελιγμένες υπηρεσίες, αλλά και οι άνθρωποί της για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

RELATED ARTICLES


 
Ακολουθώντας την περιβαλλοντική της πολιτική δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο της κατασκευής και λειτουργίας των καταστημάτων της, γι' αυτό στο κατάστημα γίνεται χρήση φωτισμού LED, ψυγεία με προπάνιο κ.ά. Οι συνεχείς ενέργειες για εξοικονόμηση ενέργειας είχαν ως αποτέλεσμα, φέτος, η Lidl Κύπρου να πιστοποιηθεί με ISO 50001 από τον ανεξάρτητο "Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO)" για τη διαχείριση ενέργειας του κέντρου διανομής της και των καταστημάτων της Παγκύπρια.
 


Επιπλέον, ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη της Lidl Κύπρου στο κατάστημα. «Μεγαλώνοντας και ομαδοποιώντας την γκάμα φρέσκων, αλλά και όλων των προϊόντων, τα ψώνια γίνονται πιο ευχάριστα, αφού πλέον είναι όλα πιο ευδιάκριτα για τον καταναλωτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Καταστήματος.
 
Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται πλέον σε ένα ακόμη πιο σύγχρονο κατάστημα.
 
Ακόμη, με την αντικατάσταση ταμείων νέας γενιάς, οι συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν ταχύτερα, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και παρέχοντας βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών.

 


Η νέα φιλοσοφία του καταστήματος «διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες εξασφαλίζοντας την καλύτερη απογραφή προϊόντων», ανέφερε ο Διευθυντής Καταστήματος στο Παραλίμνι. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε ότι και ο «πλήρης ανακαινισμένος χώρος ανάπαυσης για το προσωπικό έχει γίνει πλέον πιο ξεκούραστος». Στα πλαίσια της ανακαίνισης «προστέθηκαν βιτρίνες και ολόσωμα στοιχεία στην είσοδο/ έξοδο που εξασφαλίζουν περισσότερο φωτισμό και καλύτερες συνθήκες θερμομόνωσης», δήλωσε ο Προϊστάμενος Πωλήσεων. Περαιτέρω εκσυγχρονίζεται και η επιφάνεια εξωτερικών χώρων στάθμευσης με νέο ασφαλτοτάπητα, προσθήκη σκίασης, ανανέωση πλακοστρώσεων, αλλά και ανέσεων πρόσβασης.
 

Το να έρχεται ακόμη πιο κοντά σας για να ικανοποιήσει, σε μια δύσκολη περίοδο, όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές, είναι καθημερινός στόχος για τη Lidl. Η LIdl Κύπρου κάνει τα ψώνια μια ευχάριστη εμπειρία για όλη την οικογένεια!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας