Εκσυγχρονισμένο κατάστημα LIDL στο Παραλίμνι

Η Lidl Κύπρου, έχοντας συνολικά 17 καταστήματα σε όλη την Κύπρο δεν σταματάει να εκσυγχρονίζεται και να αναβαθμίζεται. Στο ανακαινισμένο κατάστημά της στο Παραλίμνι σάς περιμένουν αναβαθμισμένοι χώροι, εξελιγμένες υπηρεσίες, αλλά και οι άνθρωποί της για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Ακολουθώντας την περιβαλλοντική της πολιτική δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο της κατασκευής και λειτουργίας των καταστημάτων της, γι' αυτό στο κατάστημα γίνεται χρήση φωτισμού LED, ψυγεία με προπάνιο κ.ά. Οι συνεχείς ενέργειες για εξοικονόμηση ενέργειας είχαν ως αποτέλεσμα, φέτος, η Lidl Κύπρου να πιστοποιηθεί με ISO 50001 από τον ανεξάρτητο "Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO)" για τη διαχείριση ενέργειας του κέντρου διανομής της και των καταστημάτων της Παγκύπρια.
 


Επιπλέον, ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη της Lidl Κύπρου στο κατάστημα. «Μεγαλώνοντας και ομαδοποιώντας την γκάμα φρέσκων, αλλά και όλων των προϊόντων, τα ψώνια γίνονται πιο ευχάριστα, αφού πλέον είναι όλα πιο ευδιάκριτα για τον καταναλωτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Καταστήματος.
 
Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται πλέον σε ένα ακόμη πιο σύγχρονο κατάστημα.
 
Ακόμη, με την αντικατάσταση ταμείων νέας γενιάς, οι συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν ταχύτερα, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και παρέχοντας βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών.

 


Η νέα φιλοσοφία του καταστήματος «διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες εξασφαλίζοντας την καλύτερη απογραφή προϊόντων», ανέφερε ο Διευθυντής Καταστήματος στο Παραλίμνι. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε ότι και ο «πλήρης ανακαινισμένος χώρος ανάπαυσης για το προσωπικό έχει γίνει πλέον πιο ξεκούραστος». Στα πλαίσια της ανακαίνισης «προστέθηκαν βιτρίνες και ολόσωμα στοιχεία στην είσοδο/ έξοδο που εξασφαλίζουν περισσότερο φωτισμό και καλύτερες συνθήκες θερμομόνωσης», δήλωσε ο Προϊστάμενος Πωλήσεων. Περαιτέρω εκσυγχρονίζεται και η επιφάνεια εξωτερικών χώρων στάθμευσης με νέο ασφαλτοτάπητα, προσθήκη σκίασης, ανανέωση πλακοστρώσεων, αλλά και ανέσεων πρόσβασης.
 

Το να έρχεται ακόμη πιο κοντά σας για να ικανοποιήσει, σε μια δύσκολη περίοδο, όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές, είναι καθημερινός στόχος για τη Lidl. Η LIdl Κύπρου κάνει τα ψώνια μια ευχάριστη εμπειρία για όλη την οικογένεια!

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe