Τρία νέα καταστήματα έρχονται στο ανανεωμένο Mall of Cyprus

Το Mall of Cyprus, συνεχίζει δυναμικά το «Expanding Experiences» ολοκληρώνοντας σταδιακά τις διαδικασίες ανακαίνισης, με νέες μετακινήσεις και τοποθετήσεις υφιστάμενων και νέων καταστημάτων στους ανακαινισμένους και διευρυμένους χώρους του. 

Έτσι, το Sugarfree έρχεται για πρώτη φορά στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus για να δώσει τη δική του στυλιστική πινελιά.

Την ίδια ώρα, το TOPSHOP - TOPMAN ήδη μεταφέρθηκε από τις 18 Μαΐου σε νέο χώρο, προσθέτοντας και την ανδρική συλλογή, ενώ το το Hans & Gretel θα αποτελέσει ένα πραγματικό candy store για τους λάτρεις των γλυκών.

Από την άλλη, το Players Arcade επεκτείνει τον χώρο ψυχαγωγίας του για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. 

Διαβάστε ακόμα: Η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδότοπων της Ελλάδας έρχεται στο Neo Plaza

Διαβάστε ακόμα: Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έρχεται το Sugarfree
Η Sugarfree που έγινε γνωστή για τη sporty-chic αισθητική της και ειδικότερα για τις ασυναγώνιστες βελουτέ και πετσετέ φόρμες της, συνδυάζοντας την άνεση και το στυλ, έρχεται για πρώτη φορά στο Mall of Cyprus με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει φόρμες, γυναικεία ρούχα, μαγιό, beachwear, εσώρουχα,  επιλεγμένα αξεσουάρ καθώς και παιδικά σύνολα για κορίτσια.
 


Τα τελευταία χρόνια η πρόταση της Sugarfree είναι η συλλογή “Work It Out”, που απευθύνεται στις γυναίκες που τους αρέσει να είναι ντυμένες με άνεση και στυλ ενώ αθλούνται, προτείνοντας μια σειρά από leggings, t-shirts, crop tops, μπουστάκια σε έντονα χρώματα και με prints, τα απόλυτα must-have κομμάτια για κάθε εποχή. 
 


Σε μεγαλύτερο χώρο το TOPSHOP 
Από την άλλη μεριά το δημοφιλές κατάστημα TOPSHOP μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο και καλωσορίζει και την ανδρική συλλογή TOPMAN, η οποία εξελίσσει τον ιδιαίτερο ανδρικό χαρακτήρα και ξεχωρίζει για την καθαρή ραπτική, εμπνέει και συναρπάζει για τη δημιουργία της ανδρικής μόδας. 
 

Οι fashion lovers θα ενθουσιαστούν με το νέο, ολοκληρωμένο κατάστημα TOPSHOP στο Mall of Cyprus, που συνεχίζει να κινεί δυναμικά τον χώρο της μόδας, συνδέοντας τους ανθρώπους με το «νέο» και το «επόμενο» της μόδας, το στυλ και την πολιτιστική ποικιλομορφία. Το TOPSHOP παρουσιάζει ένα εύρος στυλιστικών επιλογών σαν μια σύγχρονη και πολυτελή γκαρνταρόμπα, με πάνω από 300 must-have ρούχα και αξεσουάρ να λανσάρονται κάθε εβδομάδα. 

 
Hans & Gretel, ένα πραγματικό candy store
Παράλληλα, ένα πραγματικό candy store έρχεται στο Mall of Cyprus για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά. Το Hans & Gretel, από το ομώνυμο διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, είναι έτοιμο να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αφού κάθε επίσκεψη είναι ένα γλυκό ταξίδι στις παραμυθένιες χώρες των αναμνήσεών μας.
 



Στο Hans & Gretel μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά είδη καραμέλας και ζαχαρωτών, σε κλασικές ή πιο περίεργες γεύσεις, από κεράσι και mint μέχρι blueberry, pina collada ή gourmet, τα οποία γεμίζουν σωλήνες, προθήκες, βαζάκια, χωνάκια παγωτού και διάφορες συσκευασίες, καθώς και πολλές γεύσεις γρανίτας, βάφλες με παγωτό μηχανής ή gelato και το περίφημο “chimney cake” ή αλλιώς κύλινδρος σφολιάτας πασπαλισμένος με ζάχαρη και κανέλα, που επίσης μπορεί να σερβιριστεί γεμιστός με παγωτό και διάφορα toppings. 

 

 

 

Επεκτείνεται το Players Arcade
Τέλος, το Players Arcade, o δημοφιλής χώρος για μικρούς και μεγάλους με σύγχρονα μηχανήματα ψυχαγωγίας και τα καλύτερα παιχνίδια όπως Arcade, Sport, Skill και Ticket Redemption, τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας – VR 9D και προσομοιωτές ψυχαγωγίας, εκπαιδευτικά παιδικά παιχνίδια και ψυχαγωγία για ατέλειωτη διασκέδαση μεγαλώνει και αναβαθμίζεται για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας. 

Ολοκληρώνεται η επέκταση 
Η επέκταση του Mall of Cyprus πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της με την προσθήκη, μετακίνηση και ανακαίνιση υφιστάμενων και νέων καταστημάτων μετατρέποντας το στον πιο δημοφιλή προορισμό σε μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση για όλους.

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ