Παρουσία των Starbucks στα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας

Η εταιρία Marinopoulos Coffee Company ενίσχυσε την παρουσία της στο χώρο του Mall of Cyprus με το νέο Island Bar που βρίσκεται στο ισόγειο και το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα στον πρώτο όροφο σε νέο χώρο. Η ανάπτυξη στην αγορά της Κύπρου μέσα στα εμπορικά κέντρα δεν σταματά εδώ, καθώς η εταιρία έχει παρουσία και στο Nicosia Mall με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα το οποίο μάλιστα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος που μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του.
Με το άνοιγμα των συγκεκριμένων καταστημάτων, η οικογένεια των Starbucks στην Κύπρο,  μεγαλώνει με ολοένα και περισσότερο προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες τη μοναδική εμπειρία καφέ Starbucks σε άνετους, οικείους και φιλόξενους χώρους.
 
Starbucks Island Bar at Mall of Cyprus
Ένα εντελώς ολοκαίνουργιο concept έρχεται να ξαφνιάσει ευχάριστα όλους τους πελάτες! Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το να κάνεις τα ψώνια σου και να κρατάς στο χέρι τον αγαπημένο σου καφέ; Η απάντηση είναι μάλλον όχι! Τα Starbucks παρουσιάζουν για πρώτη φορά το “Island Bar” ένα μοντέρνο κιόσκι προφέροντας στους λάτρεις του καφέ την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από το πάθος, τη δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία των Starbucks® για τον καφέ. Το νέο κιόσκι βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού και χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη αισθητική που διακατέχει τα Starbucks  αλλά και από το μοντέρνο σχεδιαστικό ύφος.
 
Starbucks New Store at Mall of Cyprus
Με ανανεωμένη διάθεση και χώρο υποδέχονται πλέον τα Starbucks τους πελάτες τους στον πρώτο όροφο του εμπορικού Mall of Cyprus. Στο συγκεκριμένο κατάστημα, οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν τον ιδιαίτερα απαλό και γλυκό Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται  παγωμένος από την κάνουλα και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο, που ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση. Το ανανεωμένο κατάστημα ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική και σχεδιαστικό minimal ύφος του.
 
Starbucks Store at Nicosia Mall
Όσοι αγαπούν τα ψώνια στα εμπορικά και παράλληλα επιθυμούν να απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ, θα λατρέψουν το νέο κατάστημα Starbucks στο εμπορικό του Nicosia Mall. To κατάστημα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού και υπόσχεται στους πελάτες στιγμές χαλάρωσης παρέα με φίλους και τον αγαπημένο τους καφέ. Σε γήινες αποχρώσεις, απόλυτα επιβλητικό, και διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία αναμένεται να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες την εμπειρία Starbucks μέσα από την τεράστια γκάμα χειροποίητων ροφημάτων και της εμπειρίας Nitro Cold Brew.  Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μέσα από την αρμονική αισθητική του καταστήματος, που εκφράζει την προσήλωση της εταιρίας στην Παράδοση του Καφέ, τις Σχέσεις της με την Τοπική Κοινωνία και την Περιβαλλοντική τους Ευθύνη,  αξιοποιώντας κάθε φορά τοπικά υλικά και διακοσμητικά στοιχεία.
 
Σχετικά με την Starbucks
Από το 1971, η Starbucks Coffee Company έχει δεσμευθεί για τη συλλογή και το καβούρδισμα του καλύτερου ποιοτικά καφέ arabica στον κόσμο, ακολουθώντας  πρότυπες διαδικασίες που σέβονται τους καλλιεργητές καφέ. Σήμερα, με περισσότερα από 29.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία είναι ο βασικός προμηθευτής ποιοτικού καφέ παγκοσμίως. Μέσα από τη σταθερή αφοσίωσή μας στην τελειότητα και στις κατευθυντήριες αρχές μας, προσφέρουμε μέσα από κάθε κούπα καφέ, τη μοναδική Εμπειρία Starbucks σε κάθε πελάτη μας. Για να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την εμπειρία, επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή να μας βρείτε on- line στο www.starbucks.com.cy.
 

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)