Οι νικητές των 6ων IN Business Grocery Retail Awards

Τέσσερα προϊόντα βραβεύτηκαν στα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του «16ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας. 

Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν είναι:

Bio Green Life Βιολογικό Ψωμί του Ομίλου Εταιρειών Φρου Φρου. Το βραβείο παρέλαβε ο Marketing Director του Ομίλου Εταιρειών Φρου Φρου, Χάρης Μ.Α. Χατζηκυριάκος.

 

 

Η υγιεινή διατροφή αποτελεί σήμερα τρόπο ζωής για μια μεγάλη μερίδα ψαγμένων καταναλωτών, που επιλέγουν τα εκλεκτότερα για το καθημερινό τους μενού. Με αυτό το σκεπτικό, σεβόμενος την παραδοσιακή αρτοποιία και τις συνταγές των προγόνων μας, ο Όμιλος Εταιρειών Φρου Φρου δημιούργησε το Bio Green Life Βιολογικό Ψωμί. Mε πολλά θρεπτικά συστατικά, χωρίς χημικά πρόσθετα, με ωραία γεύση και μυρωδιά, το βιολογικό ψωμί του Ομίλου Εταιρειών Φρου Φρου ωφελεί τον οργανισμό προς τέρψη και του ουρανίσκου. Το προζύμι όξινης καλλιέργειας και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό του χαρίζουν άρωμα από Μεσόγειο και μοναδική γεύση. Όλες οι βιολογικές του πρώτες ύλες είναι προσεκτικά επιλεγμένες, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα και η διπλή συσκευασία διασφαλίζει τη φρεσκάδα του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία φέτα. 

Μπισκότα Βρώμης Βιολάντα της E. Neophytou Trading Co. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων της E. Neophytou Trading Co., Πέτρος Στράγκας.
 

 

Τα Μπισκότα Βρώμης Βιολάντα διατίθενται από την E. Neophytou Trading Co σε ποικιλία γεύσεων με μέλι, καρύδα, cranberries και κομμάτια σοκολάτας. Συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, ενός γνωστού από την αρχαιότητα δημητριακού για τη μοναδική θρεπτική του αξία. Αποτελεί θεμέλιο λίθο της μεσογειακής διατροφής και πηγή φυτικών ινών για τον οργανισμό.  Μαζί στην τσάντα, στο γραφείο, στον καναπέ, στις εκδρομές, πάνε παντού και απαντάνε χωρίς τύψεις στην επιθυμία για ένα ενδιάμεσο γευστικό σνακ, που συνδυάζει την απόλαυση με την ωφελιμότητα των συστατικών του. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που τα Μπισκότα Βρώμης Βιολάντα έχουν εισέλθει με αξιώσεις στην καθημερινότητά μας.

Φυσικοί Ζωμοί Μιτσίδη της Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία. Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Manager της Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία, Μαριέττα Μιτσίδου.

 

 

Αποτελεί μια άριστη πρόταση της εταιρείας Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία για φυσικά υγιεινά γεύματα που δεν στερούνται γεύσεως. Το ισχυρό πλεονέκτημά τους είναι και ο λόγος που τους καθιστά απαραίτητο υλικό για το καθημερινό μαγείρεμα στις κουζίνες των νοικοκυριών που τους δοκίμασαν κι έκτοτε τους επιλέγουν ανελλιπώς. Οι Φυσικοί Ζωμοί Μιτσίδη φτιάχνονται με αγνά και φυσικά συστατικά, χωρίς την προσθήκη οποιωνδήποτε χημικών συντηρητικών, χρωστικών ουσιών ή χημικών ενισχυτικών γεύσης, όπως το MSG. Με τη νέα αυτή πρόταση προστίθεται στα φαγητά νοστιμιά αποκλειστικά και μόνο από τη φύση. Η γκάμα περιλαμβάνει ζωμούς κότας, λαχανικών και ζωμό για ζυμαρικά σε μαλακούς κύβους που διαλύονται εύκολα, καθώς και σκόνη λαχανικών. Χρησιμοποιούνται σε μακαρόνια, σάλτσες, κοκκινιστά, σούπες, φαγητά κατσαρόλας και γενικά ως βασικό υλικό στη συνταγή του σύγχρονου μαγειρέματος, εξασφαλίζοντας γεύση και υγεία μαζί.

Χαραλαμπίδης Κρίστης Πισσουρκώτικο Χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικής Εικόνας της Χαραλαμπίδης Κρίστης, Σωτηρούλα Σωτηρίου.

 



Η αξία του γάλακτος και κατ’ επέκταση των γαλακτοκομικών ειδών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες κάθε κυπριακής οικογένειας, της οποίας το διαιτολόγιο είναι πλούσιο από προϊόντα της ευρύτατης αυτής κατηγορίας. Μερικά από αυτά ξεχωρίζουν στην αγορά του ανταγωνισμού, όπως το Χαραλαμπίδης Κρίστης Πισσουρκώτικο Χαλλούμι. Μια διεθνώς βραβευμένη πρόταση της Χαραλαμπίδης Κρίστης, που ήλθε και ξεχώρισε για την ποιότητά της και πρόσφατα με την ακόμα πιο φρέσκια της εμφάνιση. 

Το παραδοσιακό κι αυθεντικό Χαραλαμπίδης Κρίστης Πισσουρκώτικο Χαλλούμι παρασκευάζεται σε τρεις τύπους: Το Παραδοσιακό Πισσουρκώτικο, το οποίο παράγεται από 100% αιγοπρόβειο γάλα, το Παραδοσιακό Ώριμο Πισσουρκώτικο με 100% φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα και φρέσκο δυόσμο και το Αιγινό Πισσουρκώτικο με 100% φρέσκο αιγινό γάλα και φρέσκο δυόσμο. Και τα τρία μέλη της οικογένειας Χαραλαμπίδης Κρίστης Πισσουρκώτικο Χαλλούμι διακρίνονται συνεχώς ανά το παγκόσμιο. Ενδεικτικά, κατά το 2018 το Παραδοσιακό και το Αιγινό βραβεύτηκαν με χάλκινο μετάλλιο στα World Cheese Awards 2018, που πραγματοποιήθηκαν στη Νορβηγία, ανάμεσα σε 3.500 είδη τυριών από 41 χώρες. 

 

Κύριος Χορηγός ΙΝ Business Grocery Retail Awards: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών