JYSK: Ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο

Το πρώτο κατάστημα της JYSK της πιο γνωστής αλυσίδας επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία, αρχίζει και επίσημα τη λειτουργία του στις 6 Απριλίου στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.
 
Σήμερα (5 Απριλίου) πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του, σε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις. To πρωί, στην οποία παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσία επισήμων, αλλά και επαγγελματιών του κλάδου που σχετίζονται με τη διακόσμηση σπιτιού. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτοι 100 πελάτες που θα ψωνίσουν από το JYSK το Σάββατο, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με 10% επιπλέον έκπτωση στις υφιστάμενες προσφορές. 
 
Με τη λειτουργία του JYSK ο Κύπριος καταναλωτής έχει πια τη δυνατότητα να προμηθεύεται, ότι χρειάζεται για το σπίτι, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας. Η  γνωστή Αλυσίδα JYSK προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου. Όλα τα προϊόντα JYSK ακολουθούν τη φιλοσοφία και την τάση της εποχής, η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.
 
Ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η JYSK είναι "Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής", τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία.

Καλωσορίζουμε την άνοιξη, στο νέο κατάστημα που ήρθε να αναβαθμίσει και να βάλει χρώμα στον προσωπικό μας χώρο, την JYSK.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις προσφορές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.jysk.com.cy. Ακόμη μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram. 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ