Blue: Νέα άφιξη στην Ονασαγόρου
08:58 - 30 Μαρτίου 2019
Η νέα άφιξη στην Ονασαγόρου 35, είναι το εστιατόριο Blue, ένα νέο concept της εταιρείας Sana Inνestments.
Το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα ψάρια που επιλέγονται καθημερινά με μεράκι και αγάπη, από ψαράδες της Κύπρου και της Ελλάδας και συγκεκριμένα από Κύθηρα, Ικαρία, Καβάλα, Άνδρο, Κάρυστο, Κρήτη και αλλού.
«Σκοπός μας», όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια της εταιρείας Άννη Λεβέντη «είναι να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Οι συνταγές μας φτιάχνονται καθημερινά με ελληνικά και κυπριακά προϊόντα στο εστιατόριό μας. Στις περισσότερες συνταγές χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα, αρωματικά βότανα και πάντοτε βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», σημείωσε.
Τόνισε ότι μέσα από τις υπεύθυνες επιλογές της, η εταιρεία στηρίζει τις βιώσιμες μεθόδους αλιείας προστατεύοντας έτσι, το θαλάσσιο οικοσύστημα.
«Στηρίζουμε Κύπριους και Ελλαδίτες ψαράδες αγοράζοντας ψάρια με βάση το ελάχιστο μέγεθος ανά εποχή, εφαρμόζοντας τις αρχές του δίκαιου εμπορίου χωρίς μεσάζοντες», κατέληξε.
Το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα ψάρια που επιλέγονται καθημερινά με μεράκι και αγάπη, από ψαράδες της Κύπρου και της Ελλάδας και συγκεκριμένα από Κύθηρα, Ικαρία, Καβάλα, Άνδρο, Κάρυστο, Κρήτη και αλλού.
«Σκοπός μας», όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια της εταιρείας Άννη Λεβέντη «είναι να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Οι συνταγές μας φτιάχνονται καθημερινά με ελληνικά και κυπριακά προϊόντα στο εστιατόριό μας. Στις περισσότερες συνταγές χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα, αρωματικά βότανα και πάντοτε βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», σημείωσε.
Τόνισε ότι μέσα από τις υπεύθυνες επιλογές της, η εταιρεία στηρίζει τις βιώσιμες μεθόδους αλιείας προστατεύοντας έτσι, το θαλάσσιο οικοσύστημα.
«Στηρίζουμε Κύπριους και Ελλαδίτες ψαράδες αγοράζοντας ψάρια με βάση το ελάχιστο μέγεθος ανά εποχή, εφαρμόζοντας τις αρχές του δίκαιου εμπορίου χωρίς μεσάζοντες», κατέληξε.