Blue: Νέα άφιξη στην Ονασαγόρου

Η νέα άφιξη στην Ονασαγόρου 35, είναι το εστιατόριο Blue, ένα νέο concept της εταιρείας Sana Inνestments.
 


Το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα ψάρια που επιλέγονται καθημερινά με μεράκι και αγάπη, από ψαράδες της Κύπρου και της Ελλάδας και συγκεκριμένα από Κύθηρα, Ικαρία, Καβάλα, Άνδρο, Κάρυστο, Κρήτη και αλλού.
 


«Σκοπός μας», όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια της εταιρείας Άννη Λεβέντη «είναι να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Οι συνταγές μας φτιάχνονται καθημερινά με ελληνικά και κυπριακά προϊόντα στο εστιατόριό μας. Στις περισσότερες συνταγές χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα, αρωματικά βότανα και πάντοτε βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», σημείωσε.
 


Τόνισε ότι μέσα από τις υπεύθυνες επιλογές της, η εταιρεία στηρίζει τις βιώσιμες μεθόδους αλιείας προστατεύοντας έτσι, το θαλάσσιο οικοσύστημα.
 


«Στηρίζουμε Κύπριους και Ελλαδίτες ψαράδες αγοράζοντας ψάρια με βάση το ελάχιστο μέγεθος ανά εποχή, εφαρμόζοντας τις αρχές του δίκαιου εμπορίου χωρίς μεσάζοντες», κατέληξε.
 

 

 

Δειτε Επισης

Σκλαβενίτης: Το μεγάλο στοίχημα της Κύπρου...Οι προσδοκίες για τον τζίρο και ο στόχος της πρωτιάς
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Μη εξυπηρετούμενα δάνεια: Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αποφασιστική πρόοδος
Πυρετός ανακαινίσεων στα ξενοδοχεία λίγο πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν
Οι συμφωνίες με την Αίγυπτο και η επόμενη μέρα-«Παραγωγή υπό προϋπόθεσεις σε 2,5 χρόνια από το τεμάχιο 6»
Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
Η συνταγή της Τρ. Κύπρου για διατήρηση υψηλής κερδοφορίας-Οι πέντε βασικές προτεραιότητες και οι επί μέρους στόχοι
Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards