Duo needle: Κέντημα για δυο

Έψαχναν για ένα κοινό χόμπι. Συμφώνησαν και επέλεξαν το κέντημα. Τους άρεσε η ιδέα και την έκαναν brand. Έτσι γεννήθηκε το Duo needle, του οποίου το όνομα συμβολίζει τη συνεργασία των δυο, για την εξέλιξη της οποίας οι δημιουργοί δηλώνουν ικανοποιημένοι. 

Η ενασχόλησή τους με το αντικείμενο ξεκίνησε δειλά - δειλά τον Μάιο του 2017 με δικά τους σχέδια σε τελάρα: «Γνώριζα λίγο από κέντημα, μιας και η γιαγιά μου, η οποία κατάγεται από τα Λεύκαρα, με δίδαξε πώς να κεντάω, όταν ήμουνα ακόμα μικρή», αναφέρει η Φάνια. Με τα Λεύκαρα να είναι γνωστά για τα παραδοσιακά τους κεντήματα, η ίδια εξασφάλισε τη γνώση που χρειαζόταν, για να επενδύσει σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

Διαβάστε ακόμα: Ποια μεγάλα ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί τον Φεβρουάριο

Και η επένδυση αυτή όχι απλώς δεν τους απογοήτευσε, αλλά τους προσφέρει καθημερινά ευχαρίστηση από την ανταπόκριση που έχει. Κι αυτό τους χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς οι ίδιοι την αντιμετωπίζουν ως συνδυασμό εργασίας και χόμπι. Μιας δουλειάς όπου δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι ρόλοι, αλλά κατανομή με βάση τις παραγγελίες που έχουν.

Σήμερα οι δυο τους περνάνε καλά, καθώς αγαπάνε αυτό που κάνουν και θα το συνεχίσουν, με την προοπτική, ίσως, να φτιάξουν κι ένα εργαστηράκι, όπου θα διδάσκουν στον κόσμο την τέχνη του μοντέρνου κεντήματος.
 

  • Η πρώτη δημιουργία του Χάρη ήταν ένα τελάρο σε άσπρο καμβά με μαύρη νεκροκεφαλή, όταν πειραματίζονταν με τις βελονιές. Η Φάνια είχε ξεκινήσει με το περίγραμμα ενός ταύρου και με τρισδιάστατα λουλούδια, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές.
  •  Το κόστος μιας δημιουργίας τους εξαρτάται από τον χρόνο που χρειάζεται για να κεντηθεί στο χέρι.
  •  Το προϊόν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, ανάμεσα στους καταναλωτές, είναι τα boobies t-shirts, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει το δικό του σχέδιο. Η επιτυχία τους, μάλιστα, οδήγησε τους δημιουργούς και στη δεύτερη συναφή σειρά, Boobies hoodies. 
  •  Έργα τους παρουσιάζονται στις σελίδες τους στο Istangram και το Facebook, αλλά και στο κατάστημά τους, Etsy. Η συλλογή περιλαμβάνει, κυρίως, τελάρα και t-shirts, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα για custom made δημιουργίες.

Διαβάστε ακόμα: Σε Λευκωσία και Αμμόχωστο τα πιο ακριβά υποθηκευμένα ακίνητα

 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο