Τρία νέα καταστήματα SuperHome Center

Την επέκταση των υφιστάμενων καταστημάτων SuperHome Center όπως και τη δημιουργία νέων καταστημάτων της αλυσίδας σε διάφορες πόλεις, σε βραχυπρόθεσμο ορίζονται προγραμματίζει ο Όμιλος Σιακόλα. 
 
Μιλώντας στο InBusinessNews, o  Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ της Ermes Department Stores, Γιώργος Ανηλιάδης ανέφερε ότι ο Όμιλος σχεδιάζει το άνοιγμα τριών νέων μεγάλων καταστημάτων, χωρίς να δώσει ακριβή εικόνα για τα χρονοδιαγράμματα. Τόνισε ότι το ένα σίγουρα θα αφορά τη Λευκωσία και θα πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων DIY στην Κύπρο. Ήδη ο χώρος που θα στεγάσει το συγκεκριμένο κατάστημα έχει εξευρεθεί.
 
Διαβάστε ακόμα: Λευκωσία: Ακίνητα €13,2 εκατ. στο σφυρί τον Φεβρουάριο
 
Παράλληλα, η Ermes αναζητεί τον χώρο που θα στεγάσει το νέο του κατάστημα στη Λεμεσό. Σε ότι αφορά το τρίτο καινούριο κατάστημα της αλυσίδας, ο κ. Ανηλιάδης δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Ανηλιάδη, μελετάται και το ενδεχόμενο επέκτασης δύο εκ των πέντε υφιστάμενων καταστημάτων SuperHome Center. Πρόσθεσε πως στις περιπτώσεις που η επέκταση δεν καταστεί εφικτή, πιθανόν να υπάρξει και μεταφορά των καταστημάτων αυτών σε άλλους, μεγαλύτερους χώρους. «Νοιώθουμε ότι χρειάζεται να μεγαλώσουμε τα μεγέθη μας όσον αφορά τα μεγάλα μας καταστήματα που είναι σημαντικοί προορισμοί για τον καταναλωτή. Επίσης υπάρχουν περιοχές που μπορούμε να φτιάξουμε καινούρια καταστήματα», σημείωσε ο κ. Ανηλιάδης.
 
Εξάλλου, ένα νέο project της εταιρείας, αφορά και τη δημιουργία μικρότερων και πιο convenient καταστημάτων SuperHome Center. Ο Όμιλος Σιακόλα βλέπει ότι η αγορά σηκώνει και ζητά μικρότερα καταστήματα τύπου DIY, όπως συμβαίνει και σε χώρες του εξωτερικού. Όπως ανέφερε ο κ. Ανηλιάδης, η Ermes έχει καταλήξει στο λιανικό προφίλ των εν λόγω καταστημάτων και την περίοδο αυτή βρίσκεται σε αναζήτηση των χώρων που θα τα στεγάσουν.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα πλάνα δημιουργίας νέων καταστημάτων SuperHome Center, ο Όμιλος Σιακόλα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο είτε ανέγερσης ιδιοτήτων χώρων, είτε ενοικίασης, είτε άλλου είδους συνεργασιών για το σκοπό αυτό. «Αν χρειαστεί θα κτίσουμε, αν χρειαστεί θα ενοικιάσουμε. Βλέπουμε και υφιστάμενα κτήρια. Έχουμε συζητήσεις με διάφορους, ώστε να καταλήξουμε», πρόσθεσε ο κ. Ανηλιάδης, τονίζοντας πως αν εξευρεθούν έτοιμοι χώροι δεν αποκλείεται και μέχρι το καλοκαίρι να ανοίξουν κάποια καινούρια καταστήματα της αλυσίδας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τεθούν επί τάπητος οι διαδικασίες ανέγερσης νέων χώρων, κάτι που θα δημιουργήσει καθυστερήσεις.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το SuperHome Center αναμένεται να δημιουργήσει και νέες κατηγορίες προϊόντων, ενώ θα επεκτείνει και είδη από υφιστάμενες.
 
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών