Ο όμιλος Alf. Mizzi & Sons επενδύει στην Tryfon Tseriotis

H Tryfon Tseriotis έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον όμιλο Alf. Mizzi & Sons Ltd για συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. 

Ο όμιλος Alf. Mizzi & Sons μετά από ενδελεχή έρευνα της Κυπριακής αγοράς, επέλεξε να επενδύσει στην Tryfon Tseriotis Ltd, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές και την δυναμική της εταιρείας στην αγορά. Η ανέλιξη της Tryfon Tseriotis τα τελευταία χρόνια, η κερδοφορία και η σταθερή της ανάπτυξη την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για τον όμιλο Alf. Mizzi & Sons, ο οποίος έχει σαν στόχο να καταστεί ηγετική δύναμη στον τομέα εμπορίας καταναλωτικών αγαθών στο νησί. 

Οι κοινές αξίες, η κοινή επιχειρηματική ιστορία  100+ χρόνων και οι αντίστοιχα μακροχρόνιες συνεργασίες με κολοσσούς του εξωτερικού αλλά και με τοπικές  εταιρείες δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για συνέργειες και εξέλιξη. 

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2ο τρίμηνο του 2019 και υπόκειται μεταξύ άλλων στην σχετική απόφαση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού. 

H Tryfon Tseriotis(www.tryfontseriotis.com)  είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο, με εμπειρία πέραν των 100 χρόνων, στον τομέα των τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών στην Κύπρο. Με επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα brands του εξωτερικού αλλά και Κυπριακές εταιρείες όπως Kerrygold, McVities, Birds Eye, Weetabix, Alpen, McCain, Dr. Oetker Pizza, Barilla, Tilda, John West, Kanakis, PowerBar, ΧρυσοΔαλια, Κουρούσιης, Hercules, τα εξειδικευμένα προϊόντα στο Health and Natural, Whole Earth, Kallo, Clipper, Hain, Green and Black, Bjorg και το Health and Baby Segment με τα Humana και το Organic Pharmacy. 

Η Alf Mizzi & Sons (Marketing) Ltd (www.amsm.com.mt) είναι η μεγαλύτερη εταιρία εμπορίας και διανομής τροφίμων και συναφών προϊόντων στο λιανικό εμπόριο και χώρους εστίασης στη Μάλτα. Εργοδοτεί πέραν των 400 ατόμων και εμπορεύεται 150 και πλέον τοπικά και διεθνή brands σε τρεις διαφορετικές ζώνες θερμοκρασίας. Η εταιρία είναι μέλος του ομίλου  Alf Mizzi & Sons Ltd. (www.alfmizziandsons.com) ο οποίος ιδρύθηκε το 1915 και παραμένει οικογενειακή επιχείρηση. Είναι ένα από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Μάλτας και δραστηριοποιείται στους κλάδους Εμπορίας Καταναλωτικών Αγαθών, Λιανικού Εμπορίου, Ακινήτων, Βιομηχανίας, Εστίασης και Ξενοδοχείων στη Μάλτα, Ρουμανία, Ιταλία, Λιβύη, Μαρόκκο και τελευταίως στην Κύπρο. Στα τέλη του 2018 εγκαινίασε εστιατόριο / πιτσαρία στη Λεμεσό,  υπό την επωνυμία  Vecchia Napoli, σε συνεργασία με την  Carob Mill (Lanitis Group) καθώς επίσης και το Homemate,  ένα κέντρο Home Improvement και DIY, έκτασης 7000 τ.μ. στη Λακατάμια. 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls