Αθλοκίνηση, SNEAKERSHERO και Adidas Store στο The Mall of Cyprus

Το The Mall of Cyprus ενισχύεται στην κατηγορία Athleisure με τρία καινούργια καταστήματα: Αθλοκίνηση, SNEAKERSHERO και Adidas Store από τον όμιλο Vassos Christoforou LTD. 
 
Το πρώτο κατάστημα Αθλοκίνηση άνοιξε το 1989 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, και με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να πρωτοπορεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να μεταδώσει το πάθος της για τον αθλητισμό.
Μέχρι σήμερα η εταιρεία λειτουργεί 12 αθλητικά καταστήματα σε όλη την Κύπρο μαζί με το υπερπλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα που εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο. Το όραμα της εταιρείας είναι να παραμείνει η καλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών στην Κύπρο προσφέροντας τις πιο ξεχωριστές συλλογές, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Με ένα ανανεωμένο concept, το κατάστημα Αθλοκίνηση ανοίγει τις πόρτες του, για πρώτη φορά στην Λευκωσία, με μία ξεχωριστή «athleisure» εικόνα, με μοναδικό σκοπό την κορυφαία εξυπηρέτηση και εμπειρία του καταναλωτή. Οι συλλογές που θα παρουσιάζονται θα προσαρμόζονται στις τάσεις της μόδας, για την κάθε περίοδο αντίστοιχα, σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον που θα εξυπηρετεί τους λάτρεις της μόδας και του αθλητισμού,  κάθε ηλικίας. Στο κατάστημα Αθλοκίνηση θα μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επωνυμίες στο χώρο του αθλητισμού και της casual ένδυσης όπως Adidas, Nike, Puma, Converse, Vans και Fila.
 
Στο The Mall of Cyprus έρχεται επίσης η νέα αλυσίδα, έκπληξη του ομίλου Vassos Christoforou LTD, το SNEAKERSHERO, που θα εμπνεύσει όλους τους «sneakerheads» του νησιού μας και όχι μόνο! Στόχος του καταστήματος SNEAKERSHERO είναι να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα συνδυάζοντας τον αθλητισμό με το απόλυτο στυλ. Εδώ θα βρείτε Top Level Sneakers από retro, limited edition συλλογές & fresh releases από τα πιο iconic brands. Το μοναδικό αυτό concept είναι σίγουρα για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν και να ανατρέψουν το Street Style τους.
 
Με επίκεντρο τον αθλητισμό ο όμιλος Vassos Christoforou LTD θα παρουσιάσει στο The Mall of Cyprus το adidas Store όπου  θα βρείτε όλες τις συλλογές adidas Performance και adidas Originals καθώς και αποκλειστικές συλλογές όπως adidas by Stella McCartney. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών στον κόσμο, έχει στόχο να επιτρέψει στους καταναλωτές όλων των ηλικιών να αξιοποιήσουν τη δύναμη των Sports στη ζωή τους, προσφέροντας την έμπνευση αλλά και τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό για κάθε άθλημα. "THROUGH SPORT, WE HAVE THE POWER TO CHANGE LIVES".
 
Με αυτές τις προσθήκες, αλλά και με το πρόσφατα ανακαινισμένο Intersport το The Mall of Cyprus αναβαθμίζεται περαιτέρω και στην κατηγορία αθλητισμός και lifestyle.
 

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)