Homemate: Άνοιξε τις πόρτες του

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου το Homemate, το πρώτο κατάστημα επίπλωσης σπιτιού και DIY στην Κύπρο του μαλτέζικου όμιλου Alf Mizzi and Sons. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή Ανθούπολης, πλησίον του νέου εμπορικού κέντρου, Nicosia Mall.

Σε έναν εύκολα προβάσιμο χώρο που ξεπερνά τα 7,000 τ.μ., όπου προηγουμένως στεγαζόταν η Ellinas DIY, το Homemate κατήλθε στην Κύπρο υπό το γενικότερο σκεπτικό να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό επίπλωσης σπιτιού και DIY.

Στο ολοκαίνουργιο κατάστημα στη Λακατάμια, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μία πρωτότυπη ποικιλία προϊόντων που σχετίζονται με τη βελτίωση του σπιτιού τους, από έπιπλα και διακόσμηση σπιτιού μέχρι κουρτίνες, υφάσματα, λευκά είδη, φωτιστικά, είδη μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές, συστήματα ήχου και εικόνας, εξοπλισμό γραφείου, φροντίδα κατοικίδιου, αξεσουάρ αυτοκινήτου, power tools, μπογιές, ψησταριές, έπιπλα κήπου, φυτά και γλάστρες.

 

Το Homemate αποτελεί μία νέα πραγματικότητα στην κυπριακή αγορά που δραστηριοποιείται αυτόνομα στην Κύπρο, υπό την αιγίδα και πολύτιμη καθοδήγηση του ομίλου Alf Mizzi and Sons Ltd (www.alfmizziandsons.com), μιας πρωτοπόρου εταιρείας από τη Μάλτα με ενεργή συμμετοχή σε διάφορους τομείς της οικονομίας και με παρουσία σε διάφορες χώρες.

 


 

Η εταιρεία Homemate ιδρύθηκε το 1998 στη Μάλτα και είναι το μεγαλύτερο κέντρο βελτίωσης σπιτιού της χώρας.

Σημειώνεται ότι η Homemate βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου, στον οποίο θα στεγαστεί το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην κυπριακή αγορά, καθώς δεν θα λειτουργήσει τελικά, όπως αρχικά σχεδίαζε, το κατάστημα στους πρώτους δύο ορόφους του Μεγάρου IMC (πρώην εμπορικού κέντρου Madisons) στην είσοδο της πρωτεύουσας.


 

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα