Self-checkouts: Τέλος η ουρά στα ταμεία

Το πρωτοποριακό  σύστημα της ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Self-checkouts είναι γεγονός. Πλέον οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται από μόνοι τους. Το Self-checkouts, το πρώτο που εγκαταστάθηκε σε κυπριακή υπεραγορά, είναι το βασικό όπλο της ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την ψηφιοποιήση των υπηρεσιών της.
 
Στόχος του Self-checkout είναι οι αγορές να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές, πιο εύκολες και πιο γρήγορες. Έτσι από τώρα και στο εξής οι πελάτες που θα έχουν κάτω από 15 προϊόντα θα μπορούν να εξυπηρετούνται από μόνοι τους χωρίς να περιμένουν στην ουρά.
 
Διαβάστε ακόμα: Στο σφυρί 49 ακίνητα στη Λευκωσία τον Νοέμβρη
 
Η διαδικασία είναι απλή. Ο πελάτης στέκεται μπροστά στο μηχάνημα του Self-checkout. Η οθόνη αφής του ζητά να τοποθετήσει τα στοιχεία του για την Social Family Card. Στην συνέχεια αρχίζει να περνά ένα, ένα τα προϊόντα από το scan και ακολούθως τα ζυγίσει. Ως δικλίδα ασφαλείας το μηχάνημα δεν μπορεί να συνεχίσει αν ο πελάτης δεν ολοκληρώσει τα δύο αυτά στάδια.
 


 
Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτή ο πελάτης θα πρέπει να προχωρήσει στην πληρωμή. Πρωτού γίνει αυτό, το μηχάνημα του ζητά να διαλέξει πόσες πλαστικές τσάντες επιθυμεί να αγοράσει. Ακολούθως ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει στην πληρωμή, είτε με κάρτα είτε, με χαρτονομίσματα.
 
Τα μηχανήματα self-checkouts θα τοποθετηθούν σύντομα σε όλες τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Διαβάστε ακόμα: Μισιρλής: Άλλο η αύξηση πολιτογραφήσεων και άλλο οι πωλήσεις ακινήτων

 

Δειτε Επισης

Συστήνει προσοχή η EKO Κύπρου-Ψευδείς και κακόβουλες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Antoniades Farm: Νέο γαλακτοκομείο στο Πισσούρι-Η δυναμικότητα της μονάδας παραγωγής χαλλουμιού
Τα πρώτα εμπορικά αντίμετρα της Ε.Ε. κατά των ΗΠΑ... Δασμοί συνολικής αξίας 22 δισ. ευρώ σε αμερικανικά προϊόντα
Όσα ξεκαθάρισαν οι εταιρείες εισαγωγής οχημάτων στην ερευνητική για τους takata
Αυξήθηκε σε €1,24 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο του 2025
Ανέβασαν στροφές οι εγγραφές οχημάτων… Ετήσια αύξηση 4,3% τον Μάρτιο
Βοηθός τεχνητής νοημοσύνης, video streaming και Wi-Fi hotspot περιλαμβάνονται στη νέα ενημέρωση OTA της Kia
CP Herbalist: Δυναμική επέκταση με δύο νέα καταστήματα και κάθοδος στη Λευκωσία-Σε λειτουργία το εργοστάσιο παραγωγής καλλυντικών
Χ. Χριστούδιας: Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στον Πειραιά, άρχισαν οι ελλείψεις προϊόντων στην κυπριακή αγορά
Οι εμπορικές σχέσεις με ΗΠΑ στο έκτακτο συμβούλιο των Υπουργών Εμπορίου της Ε.Ε.-Η θέση που εξέφρασε η Κύπρος