Γ. Θεοδότου: Οι στόχοι για την ολοκαίνουργια ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λακατάμια

Ένα καινούργιο μοντέλο υπεραγοράς, τεχνολογικά αναβαθμισμένο, με υπηρεσίες που δηλώνουν την αρχή μιας νέας εποχής για τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, λανσάρει το κατάστημα της αλυσίδας στη Λακατάμια, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Ο Director & Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου, αναλύει τους στόχους και τις προοπτικές της νέας υπεραγοράς, το ύψος επένδυσης της οποίας έφτασε τα €15 εκατ.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται στα πλάνα της εταιρείας, η οποία προγραμματίζει το άνοιγμα δύο υπεραγορών το 2019, στα Πολεμίδια και την Πάφο, ενώ απαντά στο πώς θα αντιμετωπιστεί ο ανταγωνισμός.

Διαβάστε ακόμα: Νέα εποχή για το δικηγορικό γραφείο Πολάκης Σαρρής

Ποια η σημασία του νέου καταστήματος στη Λακατάμια;
Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δουλεύουμε ακατάπαυστα για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας σε κάθε επίπεδο. Η έναρξη λειτουργίας της υπεραγοράς της Λακατάμιας σηματοδοτεί την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου καταστημάτων, όπου η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών θα προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών.

Το καινούργιο μας κατάστημα χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργικούς χώρους, οι οποίοι διευκολύνουν τους καταναλωτές, ώστε να κάνουν τις αγορές τους μέσα σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. 

Οι καταναλωτές θα κάνουν self-checkouts

Τι θα περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο κατάστημα, ποιες οι καινοτομίες του και ποιο το ύψος επένδυσης;
Το νέο σύγχρονο κατάστημα της Λακατάμιας αποτελεί τον πυρήνα της μετάβασης σε μια νέα ψηφιακή εμπειρία, όπου μεγάλες οθόνες προβάλλουν τις προσφορές, το μενού της καφετέριας και διαφημίσεις. Κάποιες από αυτές λειτουργούν και ως οθόνες αφής, προκειμένου να καθοδηγούν τους καταναλωτές στην επιλογή των προϊόντων που ψάχνουν. Χρησιμοποιώντας το «Stay In Touch», τη νέα loyalty εφαρμογή των Υπεραγορών μας, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της Social Family Card μέσα από το κινητό τους. Μεταξύ των προνομίων του «Stay In Touch» είναι οι πόντοι, τα δωροκουπόνια, τα φυλλάδια προσφορών, οι αποκλειστικές προσφορές και άλλα, όπως συνταγές και λίστες αγορών. Με στόχο οι αγορές να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικά, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά, τοποθετήσαμε στη Λακατάμια τελευταίας γενιάς self-checkouts, όπου οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα, μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής. 

Όπως όλα μας τα καταστήματα, η υπεραγορά της Λακατάμιας έχει σχεδιαστεί σε μοντέρνο στυλ, ενώ διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, διευκολύνοντας τις αγορές των καταναλωτών. 

Η έκταση που καταλαμβάνει η νέα υπεραγορά είναι άνω των 3,000 τ.μ. και διαθέτει πέραν των 300 χώρων στάθμευσης.

Η συγκεκριμένη επένδυση έχει ξεπεράσει τα €15 εκατ. 

Διαβάστε ακόμα: Στην Κύπρο για το Digital Cyprus Conference ο Santiago Solanas

Ο ανταγωνισμός

Πώς θα αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό, δεδομένης της αυξημένης παρουσίας υπεραγορών στην περιοχή του νέου καταστήματος;
Τα βήματα της επιχείρησής μας είναι πάντοτε σίγουρα και σταθερά και πραγματοποιούνται μετά από προσεκτικούς στρατηγικούς σχεδιασμούς. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του καταστήματος της Λακατάμιας. Έχει γίνει πολύ προσεκτική μελέτη του ανταγωνισμού. 

Αυτό για το οποίο ξεχωρίζουμε ως Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι ότι προσφέρουμε στον καταναλωτή μια διαφορετική εμπειρία αγορών. Επιπλέον, οι ανταγωνιστικές τιμές και οι μοναδικές προσφορές μας, σε συνδυασμό με τα προνόμια της κάρτας Social Family και των προγραμμάτων πιστότητας, μας καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς. 

Πολεμίδια και Πάφος το 2019

Πώς αναμένεται να κλείσει το 2018 για τις ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ποιοι οι στόχοι και ποια τα πλάνα για το 2019;
Το 2018 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τις Υπεραγορές μας, με τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Με τo κατάστημα της Λακατάμιας λανσάρουμε ένα καινούργιο μοντέλο υπεραγοράς, τεχνολογικά αναβαθμισμένο, με υπηρεσίες που δηλώνουν την αρχή μιας νέας εποχής για τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Παράδειγμα, η νέα loyalty εφαρμογή μας «Stay in Touch», η οποία μεταφέρει όλα τα προνόμια της Social Family Card και πολλά άλλα στο κινητό.

Παράλληλα, τα καταστήματα στο Κίτι και τη Λακατάμια μπήκαν δυναμικά στην αγορά, προσφέροντας θέσεις εργασίας, καθώς και την ευκαιρία στους κατοίκους της κάθε περιοχής να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία αγορών που χαρακτηρίζουν τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το 2019 θα είναι άλλη μια χρονιά επέκτασης των Υπεραγορών μας, αφού ετοιμάζουμε ακόμη ένα κατάστημα στην πόλη της Πάφου και ένα στην περιοχή της Λεμεσού, συγκεκριμένα στα Πολεμίδια.

Επιπλέον, πρόκειται να παρουσιάσουμε και άλλες καινοτομίες, οι οποίες φυσικά θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls