Ανοίγει τον Σεπτέμβριο η πρώτη υπεραγορά SPAR

InBusinessNews  14/09/2018 11:47
Ανοίγει τον Σεπτέμβριο η πρώτη υπεραγορά SPAR

Ανοίγει τον Σεπτέμβριο η πρώτη υπεραγορά SPAR

InBusinessNews  14/09/2018 11:47
Στις 21 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το πρώτο κατάστημα των υπεραγορών SPAR στην Κύπρο.  Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα  μεγάλο χώρο μεγέθους 1.300 τ.μ στο κέντρο της Λάρνακας, μόλις μερικά μέτρα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό της πόλης, με πολύ καλή προσβασιμότητα και άνετο parking. 

RELATED ARTICLESΥπενθυμίζεται ότι στόχος της αλυσίδας είναι το άνοιγμα, τους επόμενους μήνες, δύο ακόμα καταστημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό.
 
Αρχή με μεγάλα καταστήματα
Όπως έχει ανακοινώσει η SPAR Κύπρου, το μεσοπρόσθεσμο επιχειρηματικό της πλάνο  προβλέπει τη λειτουργία περισσότερων από 20 καταστημάτων ανά την Κύπρο, ευελπιστώντας να καταστεί μια από τις μεγάλες παγκύπριες αλυσίδες υπεραγορών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει στα σχέδια της τη δημιουργία ενός παγκύπριου δικτύου σε όλους τους τύπους καταστημάτων, όπως υπεραγορές, σούπερμαρκετ, καταστήματα της γειτονιάς, ακόμα και express/convenience καταστήματα.

Ωστόσο τα πλάνα αυτά θα υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου, μια και η εταιρεία επέλεξε στην πρώτη φάση ανάπτυξης της, να προχωρήσει με το άνοιγμα υπεραγορών και σούπερμαρκετ, τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα τμήματα προϊόντων και υπηρεσίες ώστε να παρουσιάσουν το σωστό μοντέλο λειτουργίας και να “συστηθούν” με τον κατάλληλο τρόπο στη κυπριακή αγορά και τους καταναλωτές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εξάλλου, στο κατάστημα της Λάρνακας, θα προσφέρονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων, όπως και όλα τα τμήματα φρέσκων, φρουταρία, κρεοπωλείο, αρτοποιείο, φρέσκο ψάρι, τμήμα τυριών/αλλαντικών, καθώς επίσης και καφετέρια, καθιστώντας το έναν ιδανικό προορισμό για ψώνια.
 
SPAR INTERNATIONAL

H SPAR είναι ένας οργανισμός που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1932. Η SPAR International είναι το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο υπεραγορών στον κόσμο. Λειτουργεί εδώ και 85 χρόνια και το εμπορικό σήμα SPAR έχει παρουσία σε 48 χώρες σε 4 ηπείρους. Το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 12.500 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 350.000 εργαζόμενους.

Η SPAR Κύπρου είναι η νέα εταιρεία, που έχει δημιουργηθεί κάτω από το Συγκρότημα ERMES, με στόχο την ανάπτυξη της μάρκας SPAR μέσω ενός παγκύπριου δικτύου καταστημάτων, τόσο με ιδιόκτητα καταστήματα όσο και με συνεργασία υφιστάμενων λιανεμπόρων προς αμοιβαίο όφελος.

Το νόημα αυτής της φιλοσοφίας και τρόπου συνεργασιών και ανάπτυξης του δικτύου εμπερικλείεται μέσα από το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η εταιρεία παγκόσμια… “BETTER TOGETHER
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας