Ανοίγει τον Σεπτέμβριο η πρώτη υπεραγορά SPAR

Στις 21 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το πρώτο κατάστημα των υπεραγορών SPAR στην Κύπρο.  Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα  μεγάλο χώρο μεγέθους 1.300 τ.μ στο κέντρο της Λάρνακας, μόλις μερικά μέτρα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό της πόλης, με πολύ καλή προσβασιμότητα και άνετο parking. 

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της αλυσίδας είναι το άνοιγμα, τους επόμενους μήνες, δύο ακόμα καταστημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό.
 
Αρχή με μεγάλα καταστήματα
Όπως έχει ανακοινώσει η SPAR Κύπρου, το μεσοπρόσθεσμο επιχειρηματικό της πλάνο  προβλέπει τη λειτουργία περισσότερων από 20 καταστημάτων ανά την Κύπρο, ευελπιστώντας να καταστεί μια από τις μεγάλες παγκύπριες αλυσίδες υπεραγορών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει στα σχέδια της τη δημιουργία ενός παγκύπριου δικτύου σε όλους τους τύπους καταστημάτων, όπως υπεραγορές, σούπερμαρκετ, καταστήματα της γειτονιάς, ακόμα και express/convenience καταστήματα.

Ωστόσο τα πλάνα αυτά θα υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου, μια και η εταιρεία επέλεξε στην πρώτη φάση ανάπτυξης της, να προχωρήσει με το άνοιγμα υπεραγορών και σούπερμαρκετ, τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα τμήματα προϊόντων και υπηρεσίες ώστε να παρουσιάσουν το σωστό μοντέλο λειτουργίας και να “συστηθούν” με τον κατάλληλο τρόπο στη κυπριακή αγορά και τους καταναλωτές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εξάλλου, στο κατάστημα της Λάρνακας, θα προσφέρονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων, όπως και όλα τα τμήματα φρέσκων, φρουταρία, κρεοπωλείο, αρτοποιείο, φρέσκο ψάρι, τμήμα τυριών/αλλαντικών, καθώς επίσης και καφετέρια, καθιστώντας το έναν ιδανικό προορισμό για ψώνια.
 
SPAR INTERNATIONAL

H SPAR είναι ένας οργανισμός που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1932. Η SPAR International είναι το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο υπεραγορών στον κόσμο. Λειτουργεί εδώ και 85 χρόνια και το εμπορικό σήμα SPAR έχει παρουσία σε 48 χώρες σε 4 ηπείρους. Το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 12.500 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 350.000 εργαζόμενους.

Η SPAR Κύπρου είναι η νέα εταιρεία, που έχει δημιουργηθεί κάτω από το Συγκρότημα ERMES, με στόχο την ανάπτυξη της μάρκας SPAR μέσω ενός παγκύπριου δικτύου καταστημάτων, τόσο με ιδιόκτητα καταστήματα όσο και με συνεργασία υφιστάμενων λιανεμπόρων προς αμοιβαίο όφελος.

Το νόημα αυτής της φιλοσοφίας και τρόπου συνεργασιών και ανάπτυξης του δικτύου εμπερικλείεται μέσα από το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η εταιρεία παγκόσμια… “BETTER TOGETHER

Δειτε Επισης

Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου