Ένας χρόνος Forever21 στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  14/05/2018 13:30
Ένας χρόνος Forever21 στην Κύπρο

Ένας χρόνος Forever21 στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  14/05/2018 13:30

Ο πρώτος χρόνος της Forever21 στην Κύπρο άλλαξε τα δεδομένα και αναζωογόνησε τις στιλιστικές τάσεις. Ανέδειξε τη μόδα μέσα από τον δυναμισμό, την πρωτοτυπία και τις μοντέρνες γραμμές του απόλυτου αμερικανικού fashion brand.

RELATED ARTICLES


30 χρόνια στον κόσμο, 1 χρόνο στην Κύπρο, πάντα Forever21. Ένας χρόνος που αγαπήθηκε και «φορέθηκε»  πολύ από όλους τους λάτρεις της μόδας και γιορτάστηκε ακόμα περισσότερο στο The Mall of Cyprus.

Το Σάββατο 12 Μαΐου, σε ένα λαμπερό fashion party, συμμετείχαν όλα εκείνα που έχουν κάνει τη Forever21 το νέο love brand της Κύπρου. Οι street style επιλογές, η ποιότητα, η φρέσκια αντίληψη και οι προσιτές τιμές για κάθε άντρα και γυναίκα. Κυρίως όμως συμμετείχε όλος εκείνος ο κόσμος που την αγκάλιασε και την έκανε δική του από την πρώτη στιγμή.  

Νέοι και νέες μαζί με με όλους τους fashion trendsetters γιόρτασαν στον ρυθμό του «απογειωμένου» DJ και των απίστευτα διασκεδαστικών happenings, ζώντας την απόλυτη ξεσηκωτική shopping εμπειρία. 

Το highlight αυτής της μεγάλης και χαρούμενης παρέας ήταν φυσικά η αποκλειστική συνεργασία της Forever21 με τις Kendal & Kylie, που με τη νέα τους συλλογή ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση όλων και άφησαν υποσχέσεις για ακόμα πιο λαμπερές, fashion στιγμές στο μέλλον.

Όμως το πάρτι συνεχίστηκε σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, αφού κάθε λάτρης της μόδας είχε την ευκαιρία, εκείνη την ημέρα, να αποκτήσει τα αγαπημένα του ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 21%.

Το Σάββατο 12 Μαΐου το The Mall of Cyprus  «ντύθηκε» Forever21 σε ένα party  που αποθέωσε τη μόδα και έκανε όλους να αναρωτιούνται ένα μόνο πράγμα: πότε θα γίνει το επόμενο;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας