Κυπριακή εταιρεία βραβεύεται από τη Rolls-Royce

InBusinessNews  14/05/2018 10:08
Κυπριακή εταιρεία βραβεύεται από τη Rolls-Royce

Κυπριακή εταιρεία βραβεύεται από τη Rolls-Royce

InBusinessNews  14/05/2018 10:08

Σημαντικότατη διάκριση από τη Rolls-Royece πέτυχε η κυπριακή εταιρεία Hermann Gourmet Cosmetics.

«Μια μέρα λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Rolls-Royce Club, το οποίο μας ανακοίνωνε ότι είχαμε επιλεχθεί ως «Partners of Choice». Θεωρήσαμε πως ήταν φάρσα. Σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι το τηλεφώνημα που λάβαμε όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά ότι τιμούσε τα Hermann Gourmet Cosmetics ως την πρώτη κυπριακή εταιρεία με τη βράβευση “Partner of Choice”, του επίσημου Rolls-Royce Club», αναφέρει για τη βράβευσή της η εταιρεία.

Το R.R.E.C., ο ιστορικός αυτοκινητιστικός σύλλογος της Rolls-Royce με το μεγαλύτερο κύρος σε όλο τον κόσμο, ιδρύθηκε πριν από 61 χρόνια. Στις 23 Μαρτίου 2018 κυκλοφόρησε τον πολυτελή κατάλογο με τίτλο “Το Κυνήγι της Τελειότητας”, τον οποίο παρουσίασε σε επίσημη δεξίωση στο Goodwood House που βρίσκεται στο Chichester, τη γενέτειρα πόλη της Rolls-Royce στην Αγγλία. Ο επιβλητικός κατάλογος με το όμορφο σκληρό εξώφυλλο, επιμελημένος από τον επιφανή εκδοτικό οίκο St James’s House, έχει σκοπό να φωτίσει το παρελθόν και το παρόν των αυτοκινήτων Rolls-Royce και να διηγηθεί τις ιστορίες και τις προσωπικότητες που κάνουν αυτή τη μάρκα να παράγει “τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο”. Το βιβλίο διανέμεται παγκόσμια σε πάνω από 22 χιλιάδες μέλη και ιδιοκτήτες του πολυτελούς αυτοκινήτου, όπως επίσης σε ξενοδοχεία και θέρετρα πέντε αστέρων. Ο Richard Freed, ο διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού οίκου St James’s House, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: “Ο καλύτερος τρόπος για να κυκλοφορήσει αυτό το πολυτελές βιβλίο είναι μέσα από μια γιορτή για τις πιο εκλεπτυσμένες εμπειρίες στη ζωή”.

rolls2

Το αποκορύφωμα της βραδιάς για την κυπριακή ομάδα, ήταν η στιγμή που της απονεμήθηκε το πολυτελές βιβλίο με την καταχώρηση της Hermann Gourmet Cosmetics. 

Η επιτροπή του R.R.E.C. εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που μια κυπριακή εταιρεία αναγνωρίστηκε για το επίπεδο ποιότητας της, ώστε να συμπεριληφθεί ισότιμα με κάποιες από τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας