Φούρνοι Ζορπάς: Eντυπωσιακή πορεία και το 2019

Φούρνοι Ζορπάς: Eντυπωσιακή πορεία και το 2019

Φούρνοι Ζορπάς: Eντυπωσιακή πορεία και το 2019

Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.

RELATED ARTICLESΔιαβάστε ακόμα:
MAP Hotel: Δείτε τα πολυτελή δωμάτια του! (pics)
 
Η Εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ ιδρύθηκε στην Αθηένου την 1η Οκτωβρίου 1975 από τον κο Ανδρέα Ζορπά. Συστάθηκε ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στις 22/11/1979 με κύρια ασχολία την παραγωγή και διάθεση ειδών αρτοποιίας.

Το 1988, μετά από συνεχή επιτυχία και θετική ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, η εταιρεία επεκτάθηκε στην επαρχία Λευκωσίας.
Στις 9 Μαρτίου 2000 μετατράπηκε σε δημόσια εταιρεία. Από τις 27 Δεκεμβρίου 2000 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2012 ήταν ενταγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Η παρακαταθήκη του πατέρα
Σήμερα ο Ανδρέας Ζορπάς μπορεί να νιώθει υπερήφανος που υπό την καθοδήγηση των τριών του παιδιών Κώστα, Δημήτρη και Τάσου η εταιρεία κατάφερε σήμερα να εργοδοτεί 3,000 άτομα προσωπικό, έχοντας παρουσία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με 61 φούρνους Ζορπά, 2 ζαχαροπλαστεία Πραλίνα, 2 εστιατόρια Πραλίνα και ένα καφεστιατόριο Coffee Berry.

Επέκταση στη Νέα Υόρκη
Παράλληλα η εταιρεία άνοιξε και τα φτερά της στο εξωτερικό έχοντας στην παρούσα φάση δύο φούρνους στη Νέα Υόρκη, ενώ προγραμματίζεται να λειτουργήσει και τρίτο κατάστημα το 2020.

Το 2019 πάντως ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την εταιρεία καθώς αύξησε σε σύγκριση με το 2018 τον κύκλο εργασιών της. Αυτή τη χρονιά κλείδωσε παράλληλα και τη συμμετοχή της στο μετοχικού κεφάλαιο του Nicosia Mall στο οποίο συμμετέχει με ποσοστό 16,9%

O Κώστας Ζορπάς κατέχει σήμερα τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου, ο Δημήτρης Ζορπάς του Γενικού Διευθυντή και ο Τάσος Ζορπάς του Διευθυντή Παραγωγής του Ομίλου.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας