Θ. Χρονόπουλος: Epic-η αλλαγή στο σκηνικό των τηλεπικοινωνιών

Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.

Διαβάστε ακόμα:
Πως αλλάζει ο χάρτης ψηλών κτηρίων
Και εγένετο Philips University!

Νέα εποχή μετά το deal για εξαγορά της MTN Κύπρου από την Monaco Telecom, με τον Θάνο Χρονόπουλο να ηγείται της εταιρείας η οποία μετονομάστηκε σε epic, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια επική - κατά το όνομά της - εμπειρία επικοινωνίας, με αναβαθμίσεις αξίας €40 εκατ. που θα γίνουν σε διάστημα ενάμισι χρόνου, χαράσσοντας νέα εποχή στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Το νέο όνομα παραπέμπει στο σλόγκαν του νέου λογοτύπου: Great network, great value, κάτι που όταν συνδυάσει ο πελάτης έχει μια επική εμπειρία.

Μετά την ιδιοκτησιακή αλλαγή, η epic αποτελεί πλέον μέρος ενός φιλόδοξου ευρωπαϊκού τηλεπικοινωνιακού δικτύου με βασικές αξίες την καινοτομία, την τεχνολογική πρωτοπορία και την ευέλικτη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Στόχος η δημιουργία υπερσύγχρονου δικτύου με πραγματική οικονομία. Το νέο δίκτυο θα έχει 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και σταδιακά θα απλωθεί σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, αναβαθμίζοντας την καθημερινή επικοινωνία του πελάτη.

Μάλιστα πρόθεση της εταιρείας είναι να προχωρήσει με ιδιόκτητα δίκτυα οπτικών ινών, ώστε να προωθήσει μεγαλύτερες ταχύτητες και αναβάθμιση όλων των υποδομών της χώρας.

Σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, o διευθύνων σύμβουλος Θάνος Χρονόπουλος σημείωσε πως στόχος της epic είναι να επιτρέψει στους πελάτες της να επωφεληθούν από τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, να «απελευθερώσουν» τις δυνατότητές τους, με κάθε τρόπο που αυτοί επιθυμούν. «Σε αυτό το ταξίδι στο μέλλον εμείς θα ηγηθούμε, ώστε οι πελάτες μας να βιώσουν το καλύτερο από τους «δύο κόσμους»: Εξαιρετικό δίκτυο και εξαιρετική αξία».

Η σχέση της epic με την Monaco Telecom αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την εταιρεία να αλλάξει όλα σχετικά με το παρελθόν. Η Monaco Telecom είναι βασικό μέλος της NJJ Holding, μιας φιλόδοξης ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών, με αποτύπωμα σε κορυφαίους παρόχους στις αγορές της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας, της Ιρλανδίας, του Μονακό και της Κύπρου. Η νέα αυτή σχέση αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την οικοδόμηση του καλύτερου κυπριακού τηλεπικοινωνιακού δικτύου και την επένδυση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Δειτε Επισης

ΡΙΚ: Μετά την 1η Απριλίου η καταβολή μισθών-Αιτία το Πάσχα των Καθολικών
Πράσινο από Επιτροπή Οικονομικών σε σειρά αιτημάτων για αποδέσμευση κονδυλίων
ΔΝΤ: Ανθεκτική σε πολλαπλούς δυσμενείς κραδασμούς η κυπριακή οικονομία-Οι βασικές συστάσεις πολιτικής
Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη