Γιατί επέστρεψαν τα αυτοκίνητα MG στην κυπριακή αγορά (video)

InBusinessNews  22/11/2021 18:06
Γιατί επέστρεψαν τα αυτοκίνητα MG στην κυπριακή αγορά (video)

Γιατί επέστρεψαν τα αυτοκίνητα MG στην κυπριακή αγορά (video)

InBusinessNews  22/11/2021 18:06

Την έναρξη παρουσίας των αυτοκινήτων MG στην Κύπρο ανακοίνωσε η εταιρεία Michaels Eclectic Cars Ltd, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας MG MOTORS, με τα μοντέλα MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Η εμβληματική βρετανική μάρκα αυτοκινήτων MG, διάσημη για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά προσιτών αυτοκινήτων, επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου.

Το μέλλον του αυτοκινήτου είναι στην ηλεκτροκίνηση

Σήμερα μέσα σε μια δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα και με τον πλανήτη μας να στέλνει καθημερινά μηνύματα σωτηρίας για πράσινη και οικολογική ανάπτυξη, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία δηλώνει παρούσα.

Από το μακρινό 1924 και το πρωτότυπο αυτοκίνητο MG 14/28 Super Sports car, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Cecil Kimber, μέχρι το πλήρως ηλεκτρικό MG ZS EV του σήμερα, η MG ήταν πάντα καινοτόμος και ριζοσπαστική.

Η MG αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατατάσσεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέτοντας μια σειρά  μοντέλων στις κατηγορίες, hatchbacks και SUV. Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο σε όλο τον κόσμο

Καθιερωμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα MG πωλούνται πλέον σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη  η  MG δηλώνει δυναμική παρουσία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Δανία, Σουηδία ,Ισλανδία, Νορβηγία και την Κύπρο να είναι η τελευταία περιοχή επέκτασης κατά τη διάρκεια του 2021.

Η MG Κύπρου φιλοδοξεί να κατακτήσει ξανά τους δρόμους της Κύπρου και μετά τα πρώτα τρία μοντέλα MG που ανακοινώθηκαν, θα ακολουθούσουν επιπρόσθετες εκδόσεις μέσα στο 2022

Οι πρώτοι τέσσερις τυχεροί πελάτες

Η MG Κύπρου παρουσιάζοντας τα πρώτα της μοντέλα στην Κύπρο ανακοίνωσε ταυτόχρονα και την έναρξη μιας σειράς διαγωνισμών και προσφορών, που θα διαρκέσουν από σήμερα και για όλη τη διάρκεια του 2022.

Η πρώτη εξαγγελία αφορά την παρουσία 4 τυχερών μεταξύ των πρώτων πελατών της MG Κύπρου. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 4 εισιτήρια μαζί με την πλήρη φιλοξενία για να παρακολουθήσουν από κοντά, στο ιστορικό γήπεδο Andfild του Λίβερπουλ, τον αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Premier League , Liverpool FC vs Norwich, στις 19 Φεβρουαρίου 2022.

Η MG αποτελεί βασικό χορηγό της Liverpool FC και οι 4 πρώτοι τυχεροί θα αποτελέσουν την αρχή για μια σειρά αγώνων που θα μπορέσουν οι φίλοι, πελάτες της MG Κύπρου, να παρακολουθήσουν.

Πέραν της Liverpool FC  η MG αποτελεί βασικό χορηγό της γαλλικής Olympique Lyon, της Εθνικής Ιταλίας καλαθόσφαιρας ανδρών και γυναικών καθώς και σειράς μεγάλων ομάδων σε αρκετά αθλήματα. Μέσα στο πνεύμα αυτό δεν είναι τυχαίο που η MG Κύπρου πρόσφατα προχώρησε σε συνεργασία με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας