Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Η επένδυση των 700 και πλέον εκατ., που θα προσφέρει 2.500 μόνιμες θέσεις εργασίας

Το χώρο του υπό ανέγερση θέρετρου, City of Dreams Mediterranean, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Υποδεχόμενος τον κ. Νεοφύτου ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Melco κ. Lawrence Ho, τόνισε τα εξής:

«Είναι με μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στο City of Dreams Mediterranean.  Εκ μέρους της Melco, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς την Κυβέρνηση για τη συνεχή στήριξή της στο εμβληματικό αυτό έργο.

Το City of Dreams Mediterranean αποτελεί το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου. Η έναρξη της λειτουργίας του το 2022 αναμένεται πως θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα για τους τομείς του τουρισμού και της ψυχαγωγίας της χώρας. Θα συμβάλει στην καθιέρωση της Κύπρου ως παγκοσμίου κλάσης προορισμού για πολυτελή φιλοξενία και επιχειρηματικό τουρισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εμπλουτίζοντας και διαφοροποιώντας περαιτέρω το τουριστικό της χαρτοφυλάκιο. 

Μετά την ολοκλήρωσή του προβλέπεται πως θα καταστεί το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη, κτισμένο σύμφωνα με τα αναγνωρισμένα διεθνή πρότυπα πολυτελείας της Melco, και το οποίο θα παρέχει παγκοσμίου επιπέδου φιλοξενία και ψυχαγωγία. 

Το έργο θα προσελκύσει επιπλέον επισκέπτες στη χώρα και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας παράλληλα, στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Σύντομα θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις πολυτελείς υπηρεσίες και συναρπαστικές εμπειρίες που θα προσφέρει το θέρετρο. Σας ευχαριστούμε».  

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Είναι με μεγάλη χαρά που φιλοξενήθηκα σήμερα City Of Dreams Mediterranean, το πρώτο resort καζίνο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Να ευχαριστήσω τον κ. Lawrence Ho και την ομάδα του για την ενημέρωση και τη φιλοξενία και να τους συγχαρώ για το επίπεδο ποιότητας των εργασιών. Είναι με αυτά τα έργα που μπορούμε να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που δεν θα περιορίζουν την τουριστική κίνηση μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Κύπρος μπορεί να καταστεί ένας τόπος προορισμού για ολόκληρο τον χρόνο. Αυτή η επένδυση των 700 και πλέον εκατομμυρίων, που θα προσφέρει 2.500 μόνιμες θέσεις εργασίας αλλά και που δουλεύουν στην κατασκευή πέραν των 1000-1500 εργαζομένων, δημιουργεί τεράστιες προοπτικές και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας μας.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένονται τα επίσημα εγκαίνια. Θέλω ταυτόχρονα να συγχαρώ και την κυβέρνηση γιατί με τη στρατηγική της προσέλκυσε επενδυτές παγκόσμιας φήμης, επενδυτές που ανεβάζουν και το κύρος της χώρας μας με τις ποιοτικές τους επενδύσεις. Αυτός είναι ο δρόμος και καμιά χώρα στον κόσμο δεν άλλαξε το επίπεδό της ούτε κατόρθωσε να έχει μεγάλους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης χωρίς ξένες επενδύσεις. Κι αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη ξένη επένδυση που έχει γίνει στον τόπο μας».

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023