ΟΠΑΠ: Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό δείπνο

InBusinessNews  13/11/2019 14:18
ΟΠΑΠ: Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό δείπνο

ΟΠΑΠ: Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό δείπνο

InBusinessNews  13/11/2019 14:18
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το μεγαλειώδης φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώνει απόψε (13 Νοεμβρίου), η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στην Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa, στη Λεμεσό και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη», του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

RELATED ARTICLESΥπογραμμίζεται πως για πρώτη φορά στην Κύπρο συγκεντρώνεται τέτοιο μεγάλο ποσό από φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία αποτελεί κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» από τις επιχειρήσεις, οι δράσεις των οποίων συμβαδίζουν με το καλό του συνόλου, με την κοινωνική πρόοδο και την αρωγή των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη.

 


Η βραδιά, η οποία έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία συνδυασμού προσφοράς και ψυχαγωγίας, περιλαμβάνει:
  • Pre-dinner networking cocktail reception
  • Επίσημο δείπνο (4 course) με εκλεκτές γκουρμέ συνταγές, ειδικά εμπνευσμένες για την εκδήλωση, από τους σεφ του Parklane Resort & Spa
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο
  • Κλήρωση μεγάλων χρηματικών βραβείων
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας