Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση η Cobalt;

InBusinessNews  10/10/2018 14:31
Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση η Cobalt;

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση η Cobalt;

InBusinessNews  10/10/2018 14:31
Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt. Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, εγείρουν θέματα βιωσιμότητας της καθώς δεν υπάρχει ρευστό για εκπλήρωση των οικονομικών της υποχρεώσεων και οι υφιστάμενοι μέτοχοι δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν άλλα λεφτά στην εταιρεία.

RELATED ARTICLESΉδη η εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζει την πιθανότητα εξεύρεσης επενδυτή από την Κύπρο και από το εξωτερικό για άντληση νέων κεφαλαίων, απαραίτητη ένεση για συνέχιση των δραστηριοτήτων της.

Το InBusinessNews επικοινώνησε με ανώτατο στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος απέδωσε τις πληροφορίες σε ψιθύρους, επισημαίνοντας πως η εταιρεία είναι fully operational, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι η εταιρεία βρίσκεται σε επαφές με επενδυτές για εξεύρεση κεφαλαίων, μας δήλωσε πως πραγματοποιούνται επαφές με επενδυτές στα πλαίσια των προσπαθειών της εταιρείας να αυξήσει το μέγεθος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το 2016 και το 2017 η Cobalt κατέγραψε μεγάλες ζημιές, ενώ σημειώνεται πως στην εταιρεία έχουν επενδύσει ξένοι επενδυτές πάνω από €100 εκατ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας