powered by

Στο σφυρί το ξενοδοχείο Βερεγγάρια στον Πρόδρομο

Ειδοποίηση πλειστηριασμού για το ιστορικό αλλά και για χρόνια εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Βερεγγάρια στον Πρόδρομο εξέδωσε η Τράπεζα Κύπρου. Το εν λόγω ξενοδοχείο που πολλοί το χαρακτήριζαν φάντασμα, ενώ οι μύθοι και οι θρύλοι γύρω από το «στοιχειωμένο» ξενοδοχείο αποτέλεσαν πόλο έλξης για περίεργους και τουρίστες, βγαίνει στο σφυρί στις 11 Σεπτεμβρίου με επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης τα €2.360.000.

Σύμφωνα με την ειδοποίηση, το ακίνητο αποτελείται από ένα ξενοδοχείο και βρίσκεται στην τοποθεσία «Τρεμιθούδι» στον Πρόδρομο στη Λεμεσό. Το ξενοδοχείο «Βερεγγάρια» είναι περίπου 80 χρόνων και είναι κτισμένο με σκελετό από συνδυασμό πέτρας και οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιία από πέτρα.

Το ξενοδοχείο έχει εμβαδό 4.500 τ.μ. και αποτελείται από 80 δωμάτια σε 2 πτέρυγες. Στο ανατολικό τμήμα του τεμαχίου υπάρχει ξενώνας ηλικίας 60 χρόνων με εμβαδό τα 280 τμ. Στο βορειοανατολικό τμήμα υπάρχει καφεστιατόριο εμβαδού 200 τ.μ., ενώ εξωτερικά υπάρχει πισίνα.
 

Δειτε Επισης

Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους εστίασε το ετήσιο οικονομικό φόρουμ του CFA Society Cyprus
ΕΚΤ: Πότε κλείνει ο κύκλος μείωσης των επιτοκίων-Τι βλέπουν οι κεντρικοί τραπεζίτες και οι αγορές
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε 346.230 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Τράπεζα Κύπρου: Ανταποκρίνεται εκ νέου άμεσα στις αποφάσεις της ΕΚΤ και μειώνει το επιτόκιο κατά 0.25%
Σήμα παύσης μείωσης επιτοκίων από Λαγκάρντ-«Σε καλή θέση για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια αβεβαιότητα η ΕΚΤ»
Ψηφίστηκε το νέο πλαίσιο για άμεσες μεταφορές σε ευρώ-Εκσυγχρονίζονται οι νομοθεσίες
Βίκτωρας Τροκούδης(Plum): Τι σημαίνει για καταναλωτές και αποταμιευτές η νέα μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ
Συνεχίστηκε το ντόμινο μείωσης των επιτοκίων από την ΕΚΤ-Η όγδοη διαδοχική από το καλοκαίρι του 2024
Εντυπωσιάζει με την επιχειρησιακή απόδοση και την κεφαλαιακή της ισχύ η Τρ. Κύπρου-Τι λέει η Deutsche Bank
Hellenic Bank Mobile App: Προσωπικό δάνειο από το κινητό; Ναι, τόσο απλά...