Tsokkos Hotels: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη λεωφόρο Nissi

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της Κύπρου συνεχίζει να αναβαθμίζεται, να επεκτείνεται και να εντυπωσιάζει! Με 37 χρόνια παρουσίας στον τομέα της φιλοξενίας και 28 ξενοδοχειακές μονάδες σε μοναδικές τοποθεσίες, με πάνω από 200,000 επισκέπτες ετησίως, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι πλέον πιστοί στο ραντεβού τους κάθε χρόνο, η Tsokkos Hotels & Resorts παραμένει ένας πραγματικά πρωτοπόρος οργανισμός, με όραμα. Mε πλάνο την έναρξη λειτουργίας του Chrysomare Beach Hotel & Resort, αλλά και ανακαινίζοντας τα Constantinos The Great, Tsokkos Beach Hotel και Silver Sands Beach Hotel, βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και παραμένει ο νούμερο 1 προορισμός για πραγματική φιλοξενία, για όλα τα γούστα.
  
Chrysomare Beach Hotel & Resort 5* . Ένα διαμάντι στο Nissi
Η λεωφόρος Nissi στην Αγία Νάπα αποκτά το δικό της διαμάντι, αφού το Chrysomare Beach Hotel & Resort, με τη μοναδική του πολυτέλεια και τον κοσμοπολίτικό του χαρακτήρα θα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή. Το Chrysomare βρίσκεται πάνω στην υπέροχη Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με Blue Flag και χρυσή, ψιλή άμμο. Το ξενοδοχείο είναι υπό ανέγερση και ανοίγει τις πόρτες του το 2019, οι πεντάστερες εγκαταστάσεις του που καταλαμβάνουν 54,000 τετραγωνικά και 300 μέτρα παραλίας, ετοιμάζονται να κερδίσουν κάθε απαιτητικό επισκέπτη, κάθε εποχή του χρόνου. Με 2 εστιατόρια με μπουφέ και άλλα 4 εστιατόρια με ελληνική, ιταλική, ασιατική και μεξικάνικη κουζίνα, 4 μπαρ, πισίνα με νεροτσουλήθρες, πολυτελές σπα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, conference room και wedding venues, είναι βέβαιο ότι η διαμονή στο Chrysomare Beach Hotel & Resort θα είναι εμπειρία ζωής. Τα 320 δωμάτια περιλαμβάνουν οικογενειακές σουίτες, δωμάτια που ενώνονται με πισίνα, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και όχι μόνο, όλα σχεδιασμένα σε συνεργασία με τον καταξιωμένο interior designer Περικλή Λιάτσο.
 

 

 
Αλλαγές που φέρνουν νέο αέρα στις διακοπές
Η Tsokkos Hotels & Resorts μπορεί να αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών τουριστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ποτέ ότι επαναπαύεται. Αντιθέτως, 3 από τις ξενοδοχειακές της μονάδες ανακαινίστηκαν, επεκτάθηκαν και αναβαθμίστηκαν ακόμη περισσότερο. Το πεντάστερο Constantinos The Great Beach Hotel, στην καρδιά του Πρωταρά, έχει 40καινούρια δωμάτια και πλήρως ανακαινισμένους χώρους, από το λόμπυ μέχρι τα δωμάτια, την πισίνα και τα εστιατόρια. Όλοι οι χώροι διαθέτουν εξαιρετική φινέτσα και design, χάρη στο μοναδικό ταλέντο του Περικλή Λιάτσου. Από το 2001, το πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο, προσφέρει φιλοξενία σε ζευγάρια και οικογένειες, ενώ παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή τόσο για τους Κύπριους, όσο και για τους ξένους τουρίστες. Παράλληλα, το Tsokkos Beach Hotel στον Πρωταρά απέκτησε 50 καινούρια δωμάτια και σουίτες, πλήρως ανακαινισμένους χώρους, καθώς και εσωτερική πισίνα. Το Silver Sands Beach Hotel, επίσης στον Πρωταρά, διαθέτει 50 νέα δωμάτια, έτοιμα να φιλοξενήσουν τουρίστες που επιθυμούν ονειρεμένες και άνετες διακοπές.
 
 
Οι πρωτοπόροι της φιλοξενίας
Ο όμιλος Tsokkos Hotels and Resorts συνεχίζει με όραμα να προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις, σε αξιοθαύμαστες ξενοδοχειακές μονάδες, σε περιζήτητες, παραλιακές περιοχές. Οι δραστηριότητες του ομίλου επεκτείνονται και στον Τομέα Ανάπτυξης Γης με την ανέγερση πολυτελών επαύλεων και διαμερισμάτων σε προνομιακά, παραθαλάσσια τεμάχια γης, πάντοτε με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και τον χαρακτήρα της περιοχής. Το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, αφού υπάρχουν πλάνα ανάπτυξης για νέα ξενοδοχεία δίπλα από την Μαρίνα Αγίας Νάπας.
 
 
 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες