G.A.P. Vassilopoulos Group – UPS: Από εδώ και στο εξής αυτοί οι δυο…πάνε πακέτο!

Νέα, ακόμη πιο δυναμική εποχή για τον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos και τους πελάτες του.

Μια νέα, ακόμη πιο δυναμική εποχή για τον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos και τους πελάτες του σηματοδότησε η 1η Ιουλίου, ημέρα κατά την οποίαν τέθηκε και επίσημα σε ισχύ η συνεργασία με την UPS.
 
Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos μέσω της συνεργασίας του με την UPS, την μεγαλύτερη εταιρεία παράδοσης πακέτων στον κόσμο, θέτει νέα, ακόμη πιο υψηλά επίπεδα στην εξελιγμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Η συνεργασία εμπίπτει στα πλαίσια της πολιτικής του Ομίλου ο οποίος καθ’ όλη την ιστορία του έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στον επαγγελματισμό και την άψογη εξυπηρέτηση. Καθώς, στην εποχή της συνεχούς ανάπτυξης της οικονομίας υπάρχει η αναγκαιότητα προσφοράς υπηρεσιών ποιοτικών ταχυμεταφορών, ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos στην μεγάλη αυτή πρόκληση απαντά με τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την UPS.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η UPS αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία παράδοσης πακέτων στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1907 στις ΗΠΑ με όραμα τη διευκόλυνση και ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου. Σήμερα με τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες εταιρείες στον κόσμο. Είναι παγκόσμιος ηγέτης σε αυτόν τον τομέα και κυρίως στην παροχή υπηρεσιών logistics και εξειδικευμένων μεταφορών. Καθημερινά, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της διαχειρίζεται τη ροή αγαθών πληροφοριών και κεφαλαίων σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές σε όλο τον πλανήτη.

Με την εν λόγω συνεργασία ο Όμιλος είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στους πελάτες του στην Κύπρο που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της UPS, με την εύκολη πρόσβαση που παρέχει το δίκτυο της G.A.P. Akis Express με τα 100 σημεία εξυπηρέτησης Παγκύπρια.

H συνεργασία του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos έρχεται σε μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία της οικονομικής ανάπτυξης της Κύπρου και θέτει νέα πρότυπα στην ποιότητα των υπηρεσιών που έχει ανάγκη η αγορά μας. Η συνεργασία με τη UPS θα είναι ένα ακόμη ορόσημο στη γεμάτη επιτυχίες ιστορία του Ομίλου και αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία και από τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του.
 

 

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)