32 μεγαλεπήβολα έργα ενώπιον ξένων επενδυτών

Αναπτυξιακά έργα μεγάλης εμβέλειας που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε έχουν εξασφαλίσει άδεια θα παρουσιαστούν ενώπιον των 100 και πλέον συνέδρων που θα καταφθάσουν στην Κύπρο από 25 και πλέον χώρες για να συμμετάσχουν στο Cyprus Citizenship and Residency by Real Estate Investment Summit που θα πραγματοποιηθεί  στις 24-26 Μαΐου στη Λεμεσό.
 
Συγκεκριμένα, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της κυπριακής Οικονομίας, για σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Κύπρος στον τομέα της Ανάπτυξης Γης και ειδικότερα για όσους ενδιαφέρονται για να μεταναστεύσουν. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν 32 μεγαλεπήβολα αναπτυξιακά έργα και που το InBusinessNews παρουσιάζει πιο κάτω.
 
Adonis Beach Villas – Leptos Group
Το Adonis Beach Villas είναι μια παραθαλάσσια οικιστική ανάπτυξη πολυτελών επαύλεων με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Οι σύγχρονες πολυτελείς επαύλεις ανεγείρονται σε ευρύχωρα χωριστά καταπράσινα οικόπεδα και είναι κατασκευασμένες με βάση τα υψηλότερα πρότυπα, ιδιωτικές πισίνες, έξυπνα οικιακά συστήματα, μεγάλες εκτάσεις διαμορφωμένων κήπων, χώροι μπάρμπεκιου, μεγάλες βεράντες με άφθονο υπαίθριο χώρο καθιστικού, ευρύχωρους χώρους στάθμευσης, κήπους στέγης, κ.λπ. Οι επαύλεις εξυπηρετούνται πλήρως από την έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.
 

Limassol Del Mar – Leptos Group
To Limassol Del Mar αποτελεί παραθαλάσσια ανάπτυξη παγκόσμιας κλάσης. Το θεατρικό master-plan ενσωματώνει ψηλή γλυπτική αρχιτεκτονική, πολυτελείς κατοικίες & ρετιρέ με απρόσκοπτη θέα τη θάλασσα και καταστήματα και εστιατόρια υψηλού επιπέδου. Onsite υπηρεσίες και εγκαταστάσεις 5 αστέρων καθώς και 24ωρη ασφάλεια.
 

Cedars Oasis Limassol - Kip Consulting Ltd
Σχεδιασμένο ως κτίριο μικτής χρήσης λιανικού εμπορίου, γραφείων και οικιστικού χώρου υψηλού επιπέδου, το έργο θέτει νέα πρότυπα στον σχεδιασμό και την ποιότητα, συνδυάζοντας άψογα την αστική ζωή με τις σύγχρονες υποδομές, εγκαταστάσεις, τελειώματα και τεχνολογία. Θα είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο BMS (Building Management System) που θα βοηθήσει στην έγκαιρη και ασφαλή διαχείριση των χώρων. Το κτίριο διαθέτει δικό του ιδιωτικό δρόμο πρόσβασης, ο οποίος εξασφαλίζει ασφαλή πρόσβαση και με τρία υπόγεια επίπεδα στάθμευσης, προσφέρει την υψηλότερη αναλογία στάθμευσης ανά μονάδα χωρητικότητας.
 

The Icon – Imperio Group
Εμπνευσμένο από το σχήμα και τη λάμψη του διαμαντιού, ο πύργος «The Icon», όπως ονομάζεται, απογειώνεται στα 125 μέτρα σχεδιάζοντας τη δημιουργία ενός επιβλητικού πύργου με πανοραμική θέα που θα κοσμεί την ακτογραμμή της Λεμεσού. Το «The Icon» βρίσκεται μεταξύ των υψηλοτέρων πύργων που αναμένονται να κατασκευαστούν στην Κύπρο. Το έργο θα βρίσκεται στη τουριστική περιοχή Γερμασόγειας και ότι θα περιλαμβάνει 21 ορόφους με 54 διαμερίσματα. Στον δέκατο όροφο προβλέπεται να δημιουργηθεί gourmet εστιατόριο, γυμναστήριο, καθώς και μια εντυπωσιακή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων τύπου infinity, η οποία γίνεται ένα με το τριγύρω περιβάλλον.
 

Cap St. Georges - Korantina Homes
Το Cap St. Georges Beach Club Resort αποτελεί μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο πολυτελείας με πάνω από 150 πολυτελείς επαύλεις στη δυτική ακτή της Κύπρου. Η τοποθεσία των σπηλαίων της θάλασσας του Cap St. Georges προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό και μερικά από τα καθαρότερα νερά κολύμβησης του νησιού. Οι επαύλεις είναι σύγχρονου στιλ και έχουν σχεδιαστεί με διαχρονική κομψότητα. Η ήπια κλίση προς τη θάλασσα προσφέρει σε κάθε σπίτι μια καταπληκτική θέα. Οι ιδιοκτήτες έχουν πρόσβαση στο Clubhouse και σε όλες τις εγκαταστάσεις του που θα παρέχουν υπηρεσίες ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Coral Residences - Korantina Homes
Το Coral Residences βρίσκεται δίπλα από την γνωστή ακτογραμμή της Πάφου, το Coral Bay Beach. Η θάλασσα και η παραλία ενσωματώνονται σε αυτό το project, όπως και το Clubhouse, το οποίο ενισχύει τον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών προσφέροντας εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως Spa, γυμναστήριο, πισίνα, χώρο υποδοχής και πολλά άλλα. Το Coral Residences αποτελείται από 12 πολυτελείς επαύλεις, μοντέρνες επαύλεις και 20 superior διαμερίσματα. Το κτίριο των διαμερισμάτων θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους ως θεματικό θέρετρο boutique.
 

One - Pafilia
Το έργο που είναι μοναδικό τόσο για την Κύπρο, αλλά και για την Ευρώπη είναι το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο της Μεσογείου, φθάνοντας τα 170 μέτρα σε ύψος. Η μοναδικότητα στον σχεδιασμό, η απρόσκοπτη θέα τόσο προς τη θάλασσα, όσο και προς την πόλη της Λεμεσού έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών και επενδυτών, ενώ αναμένεται να καλλιεργήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής στην περιοχή. Το ΟΝΕ θα υψώνεται σε 37 ορόφους και θα αποτελείται από 83 πολυτελή διαμερίσματα.
 


Minthis – Pafilia
Το έργο θα αποτελείται από 420 πολυτελείς επαύλεις, 12 ενιαίες αναπτύξεις με περίπου 320 μονάδες, γήπεδο γκολφ 18 οπών, με έργα παροχής υπηρεσιών όπως σπα, γυμναστήρια,  γήπεδα τένις, εστιατόρια και αίθουσες συνεδριάσεων και έργα υποδομής. Κατατάσσεται στην κατηγορία της αειφόρου ανάπτυξης με συνεχή προσπάθεια προστασίας και ενσωμάτωσης του στο περιβάλλον. Το 2018 σηματοδοτεί την έναρξη των κατασκευαστικών έργων της τελικής φάσης της όλης ανάπτυξης.



The Gallery - Kuutio Homes
To The Gallery αποτελεί το νέο έργο της Kuutio Homes, το οποίο ενσωματώνει τόσο τις παραθαλάσσιες τοποθεσίες όσο και την πόλη με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Τα σπίτια σχεδιασμένα σε τρία επίπεδα για να συμπληρώσουν και να συνδυάσουν το φυσικό τους περιβάλλον, ενώ παράλληλα κάνουν δική τους δήλωση με σύγχρονες γραμμές. Συνολικά, τα σπίτια αποτελούν βιτρίνα μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κατασκευής και περιβαλλοντικής αριστείας, αντανακλώντας την ποιότητα των σχεδίων Kuutio.


Greenvale Park - Kuutio Homes
Μόλις λίγα λεπτά από την μελλοντική Μαρίνα Πάφου, παραθαλάσσιες καφετέριες και εστιατόρια, πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους. Το Greenvale Park προσφέρει μια επιλογή από επαύλεις τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, ενός ή δύο επιπέδων με πισίνες. Διαθέτουν λειτουργίες ανοιχτού σχεδίου, σύγχρονα φινιρίσματα και καλυμμένες περιοχές alfresco για απρόσκοπτη εσωτερική διακόσμηση.

Cliff Residences - Karma Group
Σύμπλεγμα υπερσύγχρονων αρχοντικών τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων σε μια πετρώδη περιοχή, με θέα τις ακτές του Πρωταρά. Τα Cliff Residences είναι περιτριγυρισμένα από πλούσια βλάστηση της κορυφογραμμής του Προφήτη Ηλία και προσφέρουν εκπληκτική θέα στον βαθύ μπλε ορίζοντα της Μεσογείου. Στοιχεία γυαλιού, ξύλου και πέτρας κυριαρχούν σε ένα κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που επιτρέπει σε μια πληθώρα φυσικού φωτισμού να αναβοσβήνει και να ανάβει κάθε γωνιά αυτών των εκπληκτικών κατοικιών. Κάθε έπαυλη διαθέτει το δικό της υπαίθριο κατάστρωμα και πισίνα, καθώς και ένα άψογα διαμορφωμένο roof garden.
 

Icon Signature Villas - Karma Group
Για απόλυτη πολυτέλεια στη Μεσόγειο, επαύλεις τεσσάρων υπνοδωματίων σε ιδανική τοποθεσία, σε παρθένα τοπία της Αγίας Νάπας, πολύ κοντά στη μαρίνα της Αγίας Νάπας. Οι επαύλεις διαθέτουν ένα πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό στυλ, με μια έκταση από γυαλί και ξύλινα στοιχεία με υφή, που απλώνεται σε ένα γενναιόδωρο υψόμετρο 1.388 τετραγωνικών μέτρων. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη άνεση και χαλάρωση, είτε στην πισίνα δίπλα στους άπλετα διαμορφωμένους κήπους τους είτε μέσα στο άπλετο καθιστικό τους. Οι επαύλεις περιλαμβάνουν τέσσερα μπάνια, ένα μεγάλο υπόγειο χώρο και πλήρως αυτοματοποιημένες έξυπνες οικιακές τεχνολογίες.
 

Sun City – Giovanni Group
Το έργο Sun City, ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του και το πρώτο που αποτελεί μικτή ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας με οικιστικές κατοικίες και διαμερίσματα, θα ανεγερθεί την παραλία της Αγίας Θέκλης λίγα μόνο μέτρα μακριά από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Θα φιλοξενήσει πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο πέραν των 230 δωματίων και στο ίδιο γήπεδο θα ανεγερθούν 40 οικιστικά διαμερίσματα και 10 παραθεριστικές οικίες.
 
 
Eagle Pine Golf Resort – Aristo Developers
Το Eagle Pine Golf Resort έχει σχεδιαστεί για να καταστεί πολυτελές θέρετρο γκολφ με στόχο να προσελκύσει παίκτες του γκολφ και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες και καταλύματα πέντε αστέρων. Όντας ένα all-inclusive θέρετρο, το Eagle Pine θα προσελκύσει επίσης τους αγοραστές κατοικιών High Net Worth. Έμπειροι και φημισμένοι σύμβουλοι και σχεδιαστές έχουν συμβληθεί για την επιτυχή υλοποίηση του έργου.
 

Plage Residences - Aristo Developers
Σε γνήσια και φιλική ατμόσφαιρα που καθιστά τις πολυτελείς παραθαλάσσιες επαύλεις και μεζονέτες στο Plage Residences μια εξαιρετική εμπειρία. Λειτουργικά σπίτια που περιστοιχίζονται από ήσυχους δρόμους και γοητευτικούς διάδρομους. Όλες οι κατοικίες προσφέρουν ιδιωτικούς κήπους, μεγάλα μπαλκόνια, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
 

AURA - Limassol Beach & Seaview Properties Ltd
To AURA, μια οικιστική ανάπτυξη με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τεχνολογία και βιωσιμότητα, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον ορίζοντα της Λεμεσού, όπου οι ιδιοκτήτες θα απολαμβάνουν μια εκπληκτική εμπειρία με πανοραμική θέα τη Μεσόγειο. Σχεδιασμένο από τους διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες Foster + Partners, και με ύψος στα 197 μέτρα, το AURA θα αποτελείται από 137 διαμερίσματα, 2-4 υπνοδωματίων και ρετιρέ 5 υπνοδωματίων. Το κτήριο φαίνεται σαν να αιωρείται πάνω από τους διαμορφωμένους κήπους.
 
 
Limni Bay - Cyprus Limni Resorts and Golfcourses Plc
To Limni Bay θα είναι ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής resort, το οποίο θα αποτελείται από δύο Signature γήπεδα Golf 18 οπών το καθένα, το Jack Nicklaus Signature Golf Course και το Gary Player Signature Golf Course, μία λέσχη για κάθε γήπεδο, ξενοδοχείο πολυτελείας διεθνούς αλυσίδας και wellness centre, επαύλεις σε αυτόνομα οικόπεδα και άλλες οικιστικές μονάδες υψηλής ποιότητας, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες συναφείς αναπτύξεις και υπηρεσίες. Όλα σχεδιασμένα από τους διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες Foster + Partners. Το resort θα αναπτυχθεί σε 3.303 δεκάρια, στην περιοχή Λίμνη, του Διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

 

EDEN Peninsula Resort  - ATUM Developments Ltd
Το EDEN Peninsula Resort βρίσκεται στη Γεροσκήπου, 15χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου. Το έργο αποτελείται από δύο ολοκληρωμένα μέρη:
1. Ένα ξενοδοχείο MARIOTT με επένδυση επώνυμων κατοικιών που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα με 14 επίπεδα. Το ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει 168 άτομα δωμάτια και 53 επώνυμα διαμερίσματα με συνολική έκταση 46.300 τ.μ.
2. Δύο οικιστικοί πύργοι θα βρίσκονται συνδεδεμένοι με το ξενοδοχείο, και θα περιλαμβάνουν 122 πολυτελή διαμερίσματα (Στούντιο, 1-4Δωμάτια, ρετιρέ) με συνολική έκταση 27.800 τ.μ.
Πλησίον του ξενοδοχείου θα υπάρχει Κέντρο Εκδηλώσεων χωρητικότητας 500 θέσεων
 


Queens Sands - A. G&G Luxury Homes Ltd
Βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, σε μια μαγευτική τοποθεσία, όπου στα γαλαζοπράσινα αντανακλάται ο ήλιος και το μπλε του ουρανού σχεδόν κάθε μέρα του χρόνου. Ένα μονοπάτι οδηγεί από το ακίνητο σε μια μικρή και ήσυχη αμμώδη παραλία. Αυτό είναι το σκηνικό του Queens Sands, ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα από πέντε ανεξάρτητες πολυτελείς επαύλεις.

Sky Wave - A. G&G Luxury Homes Ltd
Το Sky Wave αλλάζει τον ορίζοντα της Πάφου. Συνδυάζει την αριστεία, την κομψότητα και την αποκλειστικότητα, μαζί με ένα οικολογικό σχεδιασμό και κατασκευή. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με 10 ορόφους και φιλοξενεί μόνο οκτώ αποκλειστικά πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα και ένα εξαιρετικό duplex ρετιρέ.

Aeneas Grand Villas- Aphrodite Hills Resort
Μοναδική ιδιωτική ανάπτυξη με μόνο οκτώ ανεξάρτητες διώροφες επαύλεις σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στις εγκαταστάσεις του θέρετρου. Ένας μικρός αριθμός επαύλεων είναι διαθέσιμος είτε με θέα στη θάλασσα είτε με θέα το βουνό και το γήπεδο γκολφ. Προσφέρουν ευρύχωρα καταλύματα, πλήρως διαμορφωμένους κήπους και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης και είναι χτισμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Poseidon - Aphrodite Hills Resort
Η νεώτερη ανάπτυξη που θα κατασκευαστεί σε δύο φάσεις στην πιο προνομιακή τοποθεσία του θέρετρου (μπροστά στις τρύπες του γκολφ 8 και 9) απολαμβάνει την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα της Μεσογείου. Φάση 1 - Villas Uranus - θα αποτελείται από δώδεκα διώροφες επαύλεις με ιδιωτική είσοδο και δρόμο για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Blue Waves – Oikos Group
Στην περιοχή Περνέρα του Πρωταρά, το Blue Waves αποτελείται από 7 παραθαλάσσιες επαύλεις πολυτελείας που προσφέρουν στους κατοίκους προσωπική πρόσβαση σε μία από τις πιο ήσυχες παραλίες το νησί. Οι επαύλεις είναι πλήρως εξοπλισμένες με ενεργειακή αποδοτικότητα κατηγορίας Α. Τα κύρια χαρακτηριστικά των ακινήτων περιλαμβάνουν 5 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, μια πισίνα, κινηματογράφο, γυμναστήριο και ανελκυστήρα αυτοκινήτων. Κάθε έπαυλη είναι επίσης εξοπλισμένη με κάμερες, συστήματα συναγερμού, πληκτρολόγιο εισόδου, ψηλούς τοίχους και δέντρα για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Periyiali - Oikos Group
Το Periyiali είναι ένα μοναδικό θέρετρο ιδιωτικών επαύλεων σε μια σπάνια τοποθεσία, στη διάσημη παραλία Konnos, μέρος του Εθνικού Πάρκου Cape Greco. Οι επαύλεις είναι πλήρως εξοπλισμένες, έξυπνες κατοικίες, οι οποίες διαθέτουν ενεργειακή αποδοτικότητα κατηγορίας Α και αποτελούν μέρος ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου έργου. Διαθέτουν 5 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, μεγάλη και μικρή κουζίνα, καθιστικό και καθιστικό, αίθουσα οικιακού κινηματογράφου, χώρο παιχνιδιών, γυμναστήριο, μεγάλα μπαλκόνια και βεράντες.


360 Nicosia – Cyfield Group
Οικιστικό κτίριο 34 ορόφων στο κέντρο της Λευκωσίας. Ο πύργος περιλαμβάνει 3 επίπεδα υπόγειου χώρου, καταστήματα πολυτελείας, πατάρι ευεξίας με κολύμβηση
πισίνα, γυμναστήριο, σπα και κοινωνικές υπηρεσίες στον 10ο όροφο. Στο τελευταίο όροφο θα υπάρχει εστιατόριο. Λόγω του επαναστατικού σχεδιασμού του, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος και τις διαμορφώσεις των διαμερισμάτων τους. 

Arc Ship Limassol – Cyfield Group
Στην ακτή της Λεμεσού, το Arc-Ship, με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα κύματα της θάλασσας και πανιά πλοίου, συνδυάζει μια νέα ιδέα, διαθέτει εκπληκτική θέα και κορυφαία πρότυπα ποιότητας κατασκευής. Αποτελεί ένα πύργο 17 ορόφων με 23 διαμερίσματα. Οι μελλοντικοί κάτοικοι θα μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη ενός boutique hotel με υπηρεσίες τροφοδοσίας και καθαρισμού, ενώ το εστιατόριο στο ισόγειο είναι ανοιχτό όχι μόνο για το κοινό, αλλά θα παράσχει γεύματα και εστίασης στους κατοίκους ως μέρος της ειδικής υπηρεσίας δωματίου.


Ayia Napa Marina - M. M. Makronnisos Marina Ltd
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου, αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες, ιστιοπλοϊκές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, ποικίλα καταστήματα μπουτίκ, εστιατόρια, εμπειρίες αναψυχής και νυχτερινής διασκέδασης. Η μαρίνα θα αναπτυχθεί ανάμεσα στο εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας και της χερσονήσου Μακρόνησος στην Αγία Νάπα και θα είναι χωρητικότητας 710 θέσεων ελλιμενισμού, εκ των οποίων οι 486 θέσεις θα είναι θαλάσσιου ελλιμενισμού σκαφών μήκους 8-60 μέτρων και 144 θέσεις φύλαξης σκαφών στην ξηρά. Παράλληλα, θα περιλαμβάνει 190 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο εντυπωσιακούς πύργους και 29 πολυτελείς επαύλεις. Η μαρίνα θα αποτελεί επίσημο λιμάνι εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία. 


Malberry Park - Medousa Developers
Το έργο αποτελείται από 8 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 2 διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων σε μια φανταστική τοποθεσία στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου. Τα πρόσθετα περιλαμβάνουν πλήρη πακέτα επίπλων, έξυπνο οικιακό σύστημα, θερμομόνωση, σύστημα VRV για ψύξη και θέρμανση, ψευδοροφή με μπάρμπεκιου και τζακούζι ισόγειο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σκεπαστό χώρο στάθμευσης, θερμαινόμενη πισίνα με pool bar και ιδιωτικό roof garden, παιδική λέσχη, γυμναστήριο και σάουνα.



Athanasiou Tower - Chr. Athanasiou
Πύργος 14 ορόφων και περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό ρετιρέ με πισίνα στον τελευταίο όροφο, καθώς και 38 πολυτελή διαμερίσματα 2- και 3 υπνοδωματίων με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και καλυμμένες βεράντες, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαύσουν το δροσερό αεράκι και το ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου όλο το χρόνο. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν
εξαιρετικά φινίρισμα και χαρακτηριστικά, ενώ οι κάτοικοι μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα πολυτελές λόμπι, είσοδο με καγκελόπορτα, πισίνα τύπου θέρετρο και χώρο ηλιοθεραπείας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και παιδική χαρά με ασφάλεια για παιδιά.


Elysian Villas II- Chr. Athanasiou
Το Elysian Villas II αποτελείται από τρία πολυτελή σπίτια σε μια ιδιωτική και γαλήνια γειτονιά, τα οποία προσφέρουν πλήρη πρόσβαση στις καθημερινές ανέσεις ενώ συνδυάζουν εκπληκτική θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Οι βίλες των τεσσάρων έως των έξι υπνοδωματίων παρέχουν μια διαφυγή σε έναν αιθέριο τρόπο ζωής του νησιού, ενώ το κάθε σπίτι φέρει τη δική του μοναδική μοντέρνα εμφάνιση με ιδιωτικό πάρκινγκ, διαμορφωμένους κήπους, πισίνα και άνετο αίθριο.

 
Nicolaides Palm Tree Villas- Nicolaides Group of Companies
Συνδυάζοντας την αρμονική αρχιτεκτονική και το φυσικό περιβάλλον, το μοναδικό έργο θέτει νέα πρότυπα και ποιότητα. Αποτελείται από επαύλεις με 3 υπνοδωμάτια. Διαθέτουν ιδιωτικό χώρος στάθμευσης, ιδιωτική πισίνα και τζακούζι με πανοραμική θέα τη θάλασσα από τους πλήρως εξοπλισμένους κήπους στέγης.
 
Nicolaides Sea View Palm Court - Nicolaides Group of Companies
Το κτίριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης της Λάρνακας, δίπλα στον παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων. Το πενταόροφο κτίριο, με το διαχρονικό του σχεδιασμό, αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και οκτώ στούντιο. Υπάρχει και η δυνατότητα μετατροπής του σε ξενοδοχείο 20 δωματίων.

 

 

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων