Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Marr: Ο νέος οικιστικός πύργος των 110 μέτρων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανέγερσης του νέου οικιστικού κτηρίου στη Γερμασόγεια από τη Marr Cyprus, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κεντρικής τοποθεσίας, της ασφάλειας και της εμπνευσμένης αρχιτεκτονικής.

Το Marr Tower θα αποτελείται από συνολικά 65 διαμερίσματα, ενώ το συνολικό του ύψος φτάνει τα 110 μέτρα. Συγκεκριμένα, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαμερίσματα 1-3 υπνοδωματίων, καθώς και σε δύο duplex ρετιρέ με roof garden, όλα με ύψος 3,40 μέτρα.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν εκτεταμένες νότιες καλυμμένες βεράντες, με θέα στη θάλασσα. 

Διαβάστε ακόμα: Ν. Πηλείδου: Στόχος τα 10 μεγαλύτερα Νηολόγια του κόσμου

Έτοιμο το 2020
Το Marr Tower βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη θάλασσα και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από αμμώδεις παραλίες, καλαίσθητα καφέ και εξαιρετικά εστιατόρια. 

Παράλληλα, βρίσκεται κοντά σε γνωστά καταστήματα, μπουτίκ, τράπεζες, ξενοδοχεία πέντε αστέρων και σε κοντινή απόσταση από σχολεία και πρώτης κατηγορίας ιατρικές εγκαταστάσεις.

Με το φινίρισμα δύο τόνων, ο πύργος φαίνεται να αλλάζει χρώματα αν ειδωθεί από διαφορετικές θέσεις, δίνοντας την αίσθηση ότι «αναμειγνύεται» με τον ουρανό.

Το ύψος του κτηρίου επωφελείται από το πανόραμα της Λεμεσού με θέα 360 μοιρών στην πόλη και τη θάλασσα.

Οι εργασίες κατασκευής του έργου, το οποίο θα εμπλουτίσει τον τομέα οικιστικής ανάπτυξης της Λεμεσού, ξεκίνησαν στο τέλος του 2017 και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν το 2020.

Οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αντικατοπτρίζουν την απλή αλλά συνάμα επαγγελματική ατμόσφαιρα του Marr Tower, ισορροπώντας ανάμεσα σε χώρους δικτύωσης, αναψυχής και ηρεμίας.

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις
Ανάμεσα στις υπηρεσίες και παροχές του έργου είναι η είσοδος ασφαλείας, οι υπηρεσίες θυρωρού, υπόγειο πάρκινγκ, χώροι στάθμευσης για επισκέπτες, πολυτελές κι ευρύχωρο λόμπι, πισίνα, χώροι για ηλιοθεραπεία, καθώς επίσης και pool bar.

Ταυτόχρονα, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, σπα, κήπους, χώρους για παιδιά και γήπεδο τένις, όπως επίσης αποθηκευτικούς χώρους για κάθε διαμέρισμα.

Οι τιμές για τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου ξεκινούν από €480.000 (χωρίς ΦΠΑ), για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων από €815,000 (χωρίς ΦΠΑ), ενώ το κόστος για διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων ξεκινά από €1.550.000 (χωρίς ΦΠΑ).

Σημειώνεται ότι με έδρα το Λονδίνο, ο όμιλος Marr ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται σε διαφόρους τομείς όπως το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και σε τομείς της τεχνολογίας, ενώ κύρια ενασχόλησή του είναι η ανάπτυξη γης και η αγορά ακινήτων ως μέσο για επενδύσεις.

 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024