Quality: Κτίζει το νέο επιχειρηματικό κέντρο της Λάρνακας

Στο νέο επιχειρηματικό κέντρο της Λάρνακας εξελίσσεται η Λεωφόρος Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, με τέσσερα έργα να συνθέτουν ένα μεγαλεπήβολο project στην περιοχή ύψους περίπου €16,5 εκατ.

Το νέο central business district (CBD), στο οποίο έχει ισχυρή παρουσία η Quality Group, με περισσότερα από δέκα έργα, ξεκινά από τα φώτα της Πυροσβεστικής και καταλήγει στον κυκλικό κόμβο του K-Cineplex.

Για το πρώτο έργο, το The Q, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής από την Quality και πρόκειται να παραδοθεί σε ένα χρόνο, ενώ ολόκληρο το CBD αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, στα μέσα του 2020.

Διαβάστε ακόμα: Cyta Hellas: Το story μιας επένδυσης με ζημιές €165 εκατ.

Η περιοχή, στην οποία ανεγείρεται το μεγάλο έργο, προσφέρει μαζικές ευκαιρίες για έργα ανάπτυξη γης, ενώ σε αυτή βρίσκονται διάφορα κεντρικά γραφεία των τοπικών αρχών, καθώς επίσης και πολλοί χώροι για διάφορες δραστηριότητες σε κοντινή απόσταση.

Παράλληλα, βρίσκεται σε απόσταση δέκα λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και έχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος συνδέει τη Λάρνακα με τις άλλες πόλεις, ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται από εμπορική και οικιστική ανάπτυξη.

Διαβάστε ακόμα: Χρησιμοποιούν social media οι κυπριακές επιχειρήσεις

Q: Εικονικός πύργος με γραφεία και καταστήματα
Το The Q, το οποίο θα είναι ετοιμοπαράδοτο σε ένα χρόνο είναι ένας εικονικός πύργος με εργονομικούς χώρους για γραφεία και καταστήματα, ο οποίος διέπεται από τις τελευταίες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.


Εκτείνεται σε 11 ορόφους 128 τετραγωνικών μέτρων, ενώ διαθέτει ημιώροφο 60 τ.μ.,  ισόγειο κατάστημα 116 τ.μ., υπόγειο με καφετέρια, βεράντα και διαμορφωμένους κήπους, καθώς και 32 θέσεις στάθμευσης.

Q2: Εμπορική ανάπτυξη 13 ορόφων
To Q2 είναι μία ακόμα μεγάλη εμπορική ανάπτυξη από την Quality Group, με συνολικά 13 ορόφους, μεσοπάτωμα 77 τ.μ., ισόγειο με καφετέρια και εστιατόρια έκτασης 154 τ.μ., υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης με 59 θέσεις πάρκιγνκ.


Κάθε όροφος του Q2 έχει έκταση 113 τ.μ., με αρκετό χώρο, στον οποίο διαχωρίζονται γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων.

Q3: Σε 15 ορόφους
Δεκαπέντε ορόφους διαθέτει η εμπορική ανάπτυξη Q3, η οποία περιέχει υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης, εντυπωσιακό κήπο και λόμπι στο ισόγειο. Ο κάθε όροφος της ανάπτυξης έχει έκταση 138 τ.μ.


Q4: Οικιστική ανάπτυξη 10 ορόφων
Το έργο των €16,5 εκατ. στο νέο επιχειρηματικό κέντρο της Λάρνακας συμπληρώνεται από το Q4, μια οικιστική ανάπτυξη δέκα ορόφων, φιλόξενο λόμπι στο ισόγειο και 21 κλειστούς χώρους στάθμευσης στο ισόγειο.

Σημειώνεται ότι στο υπόγειο, θα υπάρχει χώρος πισίνας και γυμναστήριο. Από τον πρώτο έως τον πέμπτο όροφο θα ανεγερθούν διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, την ώρα που από τον έκτο έως τον όγδοο όροφο θα βρίσκονται διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης