CPM: 20 χρόνια επιχειρηματικής αριστείας

Ο όμιλος εταιρειών CPM γιόρτασε πρόσφατα τα είκοσι χρόνια από την ίδρυσή του με μια σεμνή εκδήλωση στην άνετη ατμόσφαιρα του Gaffiero House στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας. «Ο όμιλος CPM δεξιώθηκε πελάτες, συνεργάτες και διευθυντικά στελέχη στο εκπληκτικό σκηνικό του Art Deco κτιρίου του Gaffiero House και κάτω από τους ήχους της χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Λευκωσίας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου CPM, Κώστας Χριστοφόρου χαιρέτισε τους καλεσμένους απαριθμίζοντας τις επιτυχίες της εταιρείας στα 20 χρόνια δημιουργίας της. Ο κ. Χριστοφόρου ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό, τα στελέχη, τους πελάτες και συνεργάτες που καταξίωσαν τον όμιλο CPM στη σημερινή, ζηλευτή, ηγετική του θέση στην Κύπρο, ως Παροχέα Διοικητικών Υπηρεσιών σε διεθνείς και Κύπριους πελάτες. «Με τέσσερα πλήρως στελεχωμένα γραφεία στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο και με 100 και πλέον άτομα προσωπικό, ο όμιλος CPM προσφέρει διοικητικές και οργανωτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα του κάθε πελάτη ξεχωριστά», τονίζεται στο ίδιο δελτίο Τϋπου. Από το 1996 ο όμιλος CPM αριστεύει στην τέχνη της ίδρυσης  εταιρειών και επιχειρήσεων.

Η Marieta Gundova Horsky, υπεύθυνη Εταιρικής Στρατηγικής και Λειτουργικών Υπηρεσιών  του ομίλου CPM, αναφέρθηκε στην στρατηγική 2020 της εταιρείας καθώς και στον πρόσφατο πλήρη επιχειρηματικό μετασχηματισμό του ομίλου που επιτεύχθηκε επιτυχώς τα τελευταία δύο χρόνια.  Η κ. Gundova τόνισε την προσήλωση και δέσμευση του ομίλου CPM σην πρόοδο και ανάπτυξη εστιάζοντας κυρίως σε νέες αγορές και νεές υπηρεσίες. «Κάθε άτομο στον όμιλο είναι αφωσιωμένο στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες και στην καλλιέργεια περιβάλλοντος συνεργασίας και ανάπτυξης του προσωπικού», σημειώνει η εταιρεία.   

Καταληκτικά αναφέρεται ότι και οι δυο ομιλητές ευχαρίστησαν θερμά τους πελάτες συνεργάτες, στελέχη και προσωπικό για τη συνεχή  εμπιστοσυνη με την οποια τους περιβαλλουν καθώς και τον Μουσικό  Όμιλο Λευκωσίας που συνέβαλε ώστε η επέτειος των 20 χρόνων να μείνει αξέχαστη.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor