Α/φοί Λανίτης: Διαδικτυακό παιχνίδι για τον τελικό Κυπέλλου

Η Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε και φέτος την προετοιμασία για τον 53ο τελικό Κυπέλου Κύπρου Coca-Cola, με στόχο να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου ένα φαντασμαγορικό θέαμα και μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου.

Φέτος η Α/φοί Λανίτη στον τελικό Κυπέλου Κύπρου Coca-Cola γιορτάζει τα 100 χρόνια του εικονικού και αγαπημένου μπουκαλιού Coca-Cola με 100 χορευτές, που θα δώσουν στους φιλάθλους ένα θεαματικό show κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Παράλληλα οι ομάδες ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μάχη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής στην Κύπρο.

Φέτος η Α/φοί Λανίτη στο πλαίσιο της πολύχρονης στήριξης του Κυπέλλου Coca-Cola δημιούργησε ένα on-line παιχνίδι για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, οι οποίοι καλούνται να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για την ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Στο διαδικτυακό site www.cocacola-cup.com.cy οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους απαντώντας 5 ερωτήσεις για τους αγώνες Κυπέλλου Κύπρου, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να μπουν σε κλήρωση. Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας €250 από κατάστημα αθλητικών ειδών και 1 διπλό εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola, ενώ άλλοι 5 τυχεροί θα κερδίσουν 5 διπλά εισιτήρια. Η κλήρωση για τους έξι τυχερούς θα γίνει στις 18 Μαΐου.

Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε το 1962, έναν θεσμό τον οποίο η εταιρεία υπηρετεί τα τελευταία 53 χρόνια. Από τις 24 Νοεμβρίου του 1992 ο θεσμός  μετονομάστηκε σε Κύπελλο Coca-Cola και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor