Ο Συνεργατισμός στηρίζει τον πολιτισμό

INBusinessNews  09/02/2015 18:05
Ο Συνεργατισμός στηρίζει τον πολιτισμό

Ο Συνεργατισμός στηρίζει τον πολιτισμό

INBusinessNews  09/02/2015 18:05

Το επικό έργο του Βίκτωρος Ουγκό «Οι Άθλιοι» ζωντάνεψε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στη Λευκωσία. Η παράσταση μετέφερε τους θεατές στις δοκιμασίες του κατάδικου Ζαν Βαλζάν στο δρόμο της τιμιότητας, στον  αγώνα του για την ευτυχία της θετής του κόρης Κοζέτ και στη φοιτητική επανάσταση στο Παρίσι το 1832.

Τις παραστάσεις παρουσιάζει ο Συνεργατισμός, σε παραγωγή της Alpha Square, θεατρική διασκευή της Ανθής Ζαχαριάδου και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της πρεμιέρας ανέφερε ότι ο Συνεργατισμός εγκαινιάζει με αυτόν τον τρόπο μία σειρά από χορηγίες που σκοπό έχουν να στηρίξουν τον πολιτισμό και τους κύπριους καλλιτέχνες.

Ο Συνεργατισμός, στο πλαίσιο της στήριξης του προς την παιδεία παρέδωσε 350 εισιτήρια στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για να δοθούν δωρεάν σε μαθητές λυκείων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση ενώ άλλα 80 εισιτήρια θα δοθούν σε λύκεια στη Λεμεσό.

Συνολικά θα δοθούν εννέα παραστάσεις. Οκτώ στο κινηματοθέατρο Παλλάς, κάθε Σάββατο στις 8.30 μ,μ. και Κυριακή στις 6.00 μ.μ. και μία παράσταση στις 13 Μαρτίου 2015 στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας