UCLan Cyprus: Σεμινάριο από τον πυγμάχο Μιχάλη Ζαμπίδη

Ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,  πλήθος κόσμου από όλη την Κύπρο, προσήλθαν για να δουν από κοντά τον «Iron Mike» και να διδαχθούν από εκείνον τη μεθοδολογία της επιτυχίας και της επίτευξης των στόχων του, τη συναισθηματική διαχείριση, τους τρόπους εκγύμνασης και διατροφής για αθλητές και αθλούμενους και να μάθουν τις αγαπημένες τεχνικές του Μιχάλη Ζαμπίδη που τον κρατούν τόσα χρόνια στην κορυφή. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2015 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε για την επιτυχία: «Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή και ευχαριστώ το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για την πρωτοβουλία αυτή. Ήταν αρκετοί οι φίλοι που ήρθαν και παρακολούθησαν το σεμινάριο αυτό, κάτι το οποίο με τίμησε ιδιαίτερα.»

Επιπλέον, ο πρωταθλητής δέχθηκε τιμητική πλακέτα από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τη συνολική του προσφορά στον αθλητισμό. Όπως αναφέρεται, "το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, θεωρεί αναγκαία τη συνεισφορά και συμβολή του σε τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες".

Σημειώνεται ότι "στα πλαίσια του καινούριου προγράμματος των Επιστημών Αθλητισμού (Sport & Exercise Science) που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον Οκτώβριο του 2014, φιλοξενεί και θα συνεχίσει να φιλοξενεί διάφορες αθλητικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο. Σκοπός είναι να προάγει τον αθλητισμό προβάλλοντας υγιή πρότυπα και επαγγελματίες στο είδος τους, όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης". 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor