Η PrimeTel επίσημος χορηγός στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού

INBusinessNews  27/01/2015 14:32
Η PrimeTel επίσημος χορηγός στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού

Η PrimeTel επίσημος χορηγός στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού

INBusinessNews  27/01/2015 14:32

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα γίνει στις 29 Μαρτίου 2015 και φέτος έχει σύνθημα  «Μια διαδρομή για τον καθένα»

Η PrimeTel θα είναι επίσημος χορηγός του Εταιρικού Δρόμου των 5χμ και ενισχύει το μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Επαγγελματίες αθλητές και απλοί πολίτες απ όλη την Κύπρο, καλούνται να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, απολαμβάνοντας μια εξαιρετική εκδήλωση, μια σπουδαία διοργάνωση και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη διαδρομή του παραλιακού μετώπου της συμπρωτεύουσας.
Ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ο Μαραθώνιος αποτελεί ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο μπορείτε να “εκμεταλλευτείτε” για να ενδυναμώσετε την εταιρική σας κουλτούρα και τις σχέσεις μεταξύ των συναδέρφων σας. Σε αυτή την περίπτωση, ο Εταιρικός Δρόμος των 5χμ. που χορηγεί η PrimeTel είναι η ιδανική διαδρομή για εσάς», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Στόχος μας, αναφέρει με την PrimeTel, είναι στον Εταιρικό Δρόμο της 29ης Μαρτίου 2015, να συμμετέχουν όλες οι εταιρείες της Κύπρου. Οι εταιρίες με τη συμμετοχή τους, μπορούν σίγουρα εμπνεύσουν τους υπαλλήλους τους για σημαντικές αλλαγές στο ηθικό και τη στάση τους σε σχέση με την άσκηση και την υγεία.

Αυτός ο αγώνας είναι μια γιορτή της άθλησης και της υγείας, καθώς και μια μοναδική ευκαιρία για ομαδική έξοδο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν φορώντας φανέλες με τα λογότυπα της εταιρείας τους και αυτό αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για την περαιτέρω γνωστοποίηση της Εταιρείας τους στο ευρύτερο κοινό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Info

•    Κόστος συμμετοχής: €200.00
•    Όρια ομάδας: από 4 μέχρι 20 άτομα
•    Πέραν των 20 ατόμων: €5.00 ο κάθε δρομέας
•    Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει ατομικό χρόνο, δίπλωμα, μετάλλιο
•    Ημέρα διεξαγωγής: 29 Μαρτίου 2015
•    Ώρα έναρξης: 9:00πμ
•    Εκκίνηση: Μόλος, Λεμεσός
•    Τερματισμός: Μόλος, Λεμεσός

Οι online δηλώσεις συμμετοχών ολοκληρώνονται στις 27/03/2015

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας