Το καφεκοπτείο της Coffee Island μεγάλωσε και ανανεώθηκε

INBusinessNews  21/01/2015 09:06
Το καφεκοπτείο της Coffee Island μεγάλωσε και ανανεώθηκε

Το καφεκοπτείο της Coffee Island μεγάλωσε και ανανεώθηκε

INBusinessNews  21/01/2015 09:06

H Coffee island γίορτασε τη μεταφορά του καφεκοπτείου της στη Λεωφόρο Μακαρίου της Λάρνακας σε ένα νέο, ανακαινισμένο και μεγαλύτερο κατάστημα.

Οι πιστοί στο ραντεβού τους φίλοι της Coffee Island, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μαζεύτηκαν για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ στο νέο καφεκοπτείο, ενώ η προσέλευση του κόσμου κορυφώθηκε το απόγευμα, όταν oι μουσικές επιλογές του DJ ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Οι έμπειροι μπαρίστες του καφεκοπτείου ετοίμαζαν με μεράκι καφέδες espresso και φίλτρου με τα διάφορα χαρμάνια του Coffee Island, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να δοκιμάσουν και τον νέο premium καφέ Nigaragua της Coffee Island και να μάθουν για τα διάφορα στάδια παραγωγής του, συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Δικτύου Coffee Island της Κύπρου, Έλενα Χαραλάμπους, ανέφερε: «Οι φίλοι του καφέ αγκάλιασαν το προηγούμενο καφεκοπτείο, όχι μόνο γιατί απολάμβαναν τον καφέ της Coffee Island, αλλά και για τη ζεστή εξυπηρέτηση του προσωπικού. Το νέο κατάστημα είναι ακόμη μεγαλύτερο για να μπορεί χωρέσει την αγάπη του κόσμου της περιοχής για το καφεκοπτείο». 
    

Το ανανεωμένο κατάστημα προβάλλει το αρχιτεκτονικό ύφος της Coffee Ιsland, συνδυάζοντας το παραδοσιακό καφεκοπτείο με το μοντέρνο espresso bar. Στο καφεκοπτείο, μπορεί κανείς να απολαύσει γεύσεις, αρώματα και χαρμάνια πολλών διαφορετικών γεωγραφικών προελεύσεων και ποικιλιών, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια, ροφήματα σοκολάτας και σπιτικά βουτήματα, καταλήγει η ανακοίνωση. 
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας