Fiducenter: 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

Το 2015 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την εταιρεία Fiducenter διότι ο όμιλος  συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής και η εταιρεία στην Κύπρο γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "είμαστε πολύ περήφανοι για τα δύο επιτεύγματα και την ίδια στιγμή είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε αυτά να γίνουν πραγματικότητα, ιδιαίτερα στους πελάτες μας για την υποστήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης τους, καθώς και στους συνεργάτες μας στην Κύπρο για τη βοήθεια και συμπαράσταση τους. Πάνω απ' όλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, υφιστάμενα και απελθόντα, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην καθιέρωση και διατήρηση της εταιρείας μας ως παρόχου αξιόπιστων επαγγελματικών υπηρεσιών και που κατέστησαν τη Fiducenter κατέστησαν τη Fiducenter μια εμπορική επωνυμία μεγάλης υπόληψης και ευρέως αναγνωρισμένοη στη διεθνή αγορά των επιχειρήσεων".

Παράλληλα, αναφέρουν ότι "αυτό στο οποίο θα θέλαμε να δεσμευτούμε για το νέο έτος, καθώς και τη νέα δεκαετία ζωής της εταιρείας μας, είναι ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας με τον ίδιο ζήλο, πάθος, ακεραιότητα και επαγγελματισμό. Την ίδια στιγμή δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας να παραμένουμε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με όλες τις τοπικές και διεθνείς εξελίξεις και να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας με κάθε δυνατό τρόπο. Θα συνεχίσουμε τις ακούραστες προσπάθειές μας για τη βελτίωση και την προώθηση της Κύπρου στο διεθνή επιχειρηματικό τομέα με κάθε δυνατό τρόπο".

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor