Νέο φρουτοποτό ΕΝΑ με διαγωνισμό

INBusinessNews  22/12/2014 15:09
Νέο φρουτοποτό ΕΝΑ με διαγωνισμό

Νέο φρουτοποτό ΕΝΑ με διαγωνισμό

INBusinessNews  22/12/2014 15:09

Το φρουτοποτό ΕΝΑ κυκλοφορεί σε νέα γεύση βερίκοκο, πορτοκάλι και μανταρίνι. Η νέα γεύση συνοδεύεται μάλιστα, από διαγωνισμό στο Facebook. Το φρουτοποτό καλεί το κοινό να βοηθήσει τον EJ να βρει ένα νέο στιλ που να ταιριάζει στον ίδιο, αλλά και στην γεύση του νέου φρουτοποτού ΕΝΑ.

Στο νέο app του ΕΝΑ στο Facebook «EJ STYLE MAKEOVER», από τις 18 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2015, όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό αναλαμβάνοντας να ντύσουν τον EJ, να του διαλέξουν ρούχα, αξεσουάρ και χτένισμα. Ακολούθως, να ενημερώσουν τους φίλους τους για το διαγωνισμό, να μοιραστούν μαζί τους το makeover τους και να μαζέψουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν για να κερδίσουν δώρα.

​Οι τρεις συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν τον διαγωνισμό και οι «στιλίστες» που θα βρίσκονται πίσω από τα makeovers με τις περισσότερες ψήφους θα παραλάβουν τα τρία μεγάλα βραβεία: 3 tablets HP Slate 7. Στο τέλος του διαγωνισμού, όλοι οι «στιλίστες» θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν φρουτοποτό ΕΝΑ για έναν ολόκληρο χρόνο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας