Διακρίσεις και βραβεία για το προσωπικό της KPMG

INBusinessNews  22/12/2014 11:27
Διακρίσεις και βραβεία για το προσωπικό της KPMG

Διακρίσεις και βραβεία για το προσωπικό της KPMG

INBusinessNews  22/12/2014 11:27

H KPMG Ltd τίμησε τους εκπαιδευόμενους λογιστές της που διακρίθηκαν στις εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) σε τελετή που έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν αφορούσαν τόσο παγκύπριες όσο και παγκόσμιες διακρίσεις των υπαλλήλων.

Ο Κος. Κωνσταντίνος Καλλής, Υπεύθυνος Συνέταιρος Ανθρωπίνου Δυναμικού, συνεχάρη τους διακριθέντες αναφέροντας ότι: «Οι Άνθρωποι μας είναι η Δύναμή μας και γι’αυτό η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού της».
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Άντρη Χατζηγέρου, Κυριακή Χριστοφόρου και Χριστίνα Ροτσίδου για τις παγκόσμιες διακρίσεις στις εξετάσεις του ICAEW καθώς και οι Olena Loginova, Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Μαρία Ιωάννου, Αντρέας Κυριάκου, Άντης Ζήνωνος και Kateryna Sokolova για τις παγκύπριες διακρίσεις τους στις εξετάσεις του ACCA. Στη λίστα των βραβευθέντων συμπεριλαμβάνονταν και οι εκπαιδευόμενοι λογιστές Ανθή Παντελή, Νικολέτα Παπαντωνίου, Νικόλας Πεττής, Άντρη Χατζηγέρου, Αγγελική Λουκά και Κυριακή Χριστοφόρου που κατάλαβαν τον υψηλότερο μέσο όρο στις εξετάσεις του ICAEW την περίοδο 2010-2013 και 2011-2014. 

Στην τελετή απονεμήθηκαν και τα βραβεία «People Awards», τα οποία απευθύνονται στα μέλη του προσωπικού της εταιρείας που με την συμπεριφορά και τις πράξεις τους αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Συγκεκριμένα, το βραβείο «Beyond the call of Duty» απονεμήθηκε στον Ιωάννη Πετράκη, «Leading by Example» στις Μαρία Σπύρου και Νίκη Θεοδώρου και το βραβείο «Outstanding Team Financial Performance and Business Development» στην ομάδα του Κου. Πάρη Ηλία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Τέλος, απονεμήθηκε και το βραβείο «Μαρία Πογιατζή» στις Μαρία Μασούρα (2010-2013)και Ευγενία Άππιου (2011-2014) που δίνεται εις μνήμην της Μαρίας Πογιατζή, υπαλλήλου της εταιρείας που έχασε απρόσμενα τη ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα της  Ήλιος το 2005, συμπληρώνει η ανακοίνωση.
Κατά την διάρκεια της τελετής ο Κος. Ανδρέας Χριστοφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG ανέφερε  ότι: «Ο μεγάλος αριθμός βραβευθέντων με παγκύπριες και παγκόσμιες διακρίσεις αποτελεί ορόσημο για τις επιτυχίες της εταιρείας και συμβάλλει στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες μας». 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας